Resume > Ekonomi

Saturday, 21 May, 17:52

Resume - 21 jan 22 kl. 11:44

Björn Stein till Social ClubRegissören Björn Stein har tidigare representerats av Camp David..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Stein, Social Club, Björn Stein, Camp David

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Björn, Steintill , Social, Club

Fler nyheter från Resume

Resume - 10 timmar sedan

Nytt fokus för F&B – globala vd:n kritiserar MDC Partners: Dåliga affärsbeslut, brutna löften och besvikelser

En vitamininjektion tycks ha landat i Forsman & Bodenfors. Efter uppköpet av MDC Partners 2016 hamnade reklambyrån i en kreativ svacka som kanske fick ett slut vid Guldägget för några veckor sedan. I en lång intervju med Resumé berättar den globala vd:n Toby Southgate om: ✓ Varför MDC Partners var mer dåliga än bra för byrån.

Resume - Igår: 14:57

Tiktok byter pr-byrå i Sverige från BCW till Friends Agenda

Efter bara ett och ett halvt år avslutas samarbetet mellan Tiktok och BCW Global. Ny pr-byrå för den snabbväxande plattformen är Friends Agenda. Den snabbväxande plattformen vill inte kommentera byråbytet..

Resume - Igår: 14:16

Techbolagen i gemensam kampanj

Genom medtechbolaget Dynamic Codes DNA-test blir kunderna rekommenderade en veckomeny. Kavall levererar matvarorna anpassade efter provsvaret. Magaux Dietz är en av profilerna som backar kampanjen..

Resume - Igår: 14:16

Techbolagen i gemensam influencerkampanj

Genom medtechbolaget Dyamic Codes DNA-test blir kunderna rekommenderade en veckomeny. Kavall levererar matvarorna anpassade efter provsvaret. Magaux Dietz är en av profilerna som backar kampanjen..

Resume - Igår: 13:55

Stockholms stad rullar ut kampanj för att stötta brottsoffer

Stockholms stad går ut med en första kampanj för att uppmärksamma Stödcentrum för barn och unga som blivit brottsutsatta..

Resume - Igår: 13:33

Andreas Karlsson om Kycklingstipendiet, idékris, stil och kreativitet

Andreas Karlsson är kreatör på Åkestam Holst och vann nyligen Kycklingstipendiet tillsammans med Noah Bramme. I Insiktspodden berättar han om hur det egentligen går till när man utformar ett reklamkomcept som skjuter på gränserna. Dessutom: hur får man mormor att förstå vad man jobbar med – och genomgår den svenska branschen en kreativitetskris?.

Resume - 18 maj 22 kl. 14:27

Lär av Sveriges bästa arbetsplatser – här är deras 26 värdefulla råd

Resumé har pratat med HR-ansvariga på några av Sveriges högst rankade arbetsplatser. Så arbetar dem med ✓ Rutiner, processer och utvärdering. ✓ Övertid och hög belastning.

Resume - Igår: 12:11

Futerra köps av Arc – skrotar varumärket: ”Vårt tänk ska genomsyra hela gruppen”

Efter tolv år med varumärket Futerra går nu den svenska byrån vidare och blir en del av bolagsgruppen Arc. Affären innebär både ett nytt namn och nya utmaningar framåt. Men för före detta Futerra var det ett ganska självklart val: ”Man kan antingen stå på barrikaderna och försöka nå igenom bruset, eller så kan man söka sig till en kontext där man kan skala upp på ett annat sätt.

Resume - Igår: 12:11

Arc köper hållbarhetsbyrån Futerra – som byter namn: ”Vårt tänk ska genomsyra hela gruppen”

Efter tolv år med varumärket Futerra går nu byrån vidare och blir en del av bolagsgruppen Arc. Affären innebär både ett nytt namn och nya utmaningar framåt. Men för Futerra var det ett ganska självklart val: ”Man kan antingen stå på barrikaderna och försöka nå igenom bruset, eller så kan man söka sig till en kontext där man kan skala upp på ett annat sätt.

Resume - Igår: 11:53

Fem exempel på samspelet mellan arkitektur och art direction

Narvas art director Magnus Ek visar fem exempel på visuella kreatörer som hämtat inspiration från arkitekturen innanför Stockholms tullar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.