Realtid > Ekonomi

Saturday, 21 May, 11:14

Realtid - 21 jan 22 kl. 11:00

Handelsbanken Liv ställer sig bakom The Fossil Fuel TreatyHandelsbanken Liv ställer sig som första livförsäkringsbolag i världen bakom Fossilnedrustningsavtalet, The Fossil Fuel Non-Proliferation Treaty, ett globalt initiativ för att fasa ut fossila bränslen och stödja omställningen..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Liv, The Fossil Fuel Treaty, Fossilnedrustningsavtalet, Fossil Fuel Non-Proliferation Treaty

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbanken, Liv, ställersig , bakom, The, Fossil, Fuel, Treaty

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 18 timmar sedan

Efter jättekonkurs i Australien – nu stäms de svenska näringslivsprofilerna

En av Australiens största skolkoncerner har kollapsat. Nu stäms de svenska näringslivstopparna Jonas Martin-Löf och Louise Svanberg. Det rapporterar SVT:s Uppdrag granskning..

Realtid - 20 timmar sedan

Jens Linders feta lycka

Fetaplock till majs storhelger.

Realtid - 20 timmar sedan

Ali Esbati: "Det behövs fler vänsterekonomer

Ali Esbati, ekonomiskpolitisk talesperson för Vänsterpartiet, har inte en karriär. Han har ett politiskt värv. Ekonomiområdet valde han för att det är en kärnfråga för all politisk förändring..

Realtid - 20 timmar sedan

Veckans mest lästa artiklar

Här är de tio artiklar som lockade flest läsare denna vecka. Artikeln om att många nekas öppna sparkonto - och att Finansinspektionen bjuder in till rundabordssamtal var den nyhet som drog mest intresse och läsning..

Realtid - 20 timmar sedan

Högtid för klassiska studentpresenter

Klockan tickar förvånansvärt stadigt och lugnt, till synes obrydd av omvärldens stök, Natomedlemsskapet, krig eller klimathot. Studenttiderna är här och vad passar bättre än ett armbandsur när det kommer till att definiera kontroll, identitet och statusmarkör för de som tar klivet ut i vuxenvärlden. Stordåd kommer uträttas även av den här årskullen.

Realtid - 21 timmar sedan

Gerhard Schröder lämnar styrelsen i Rosneft

Tysklands tidigare förbundskansler Gerhard Schröder och hans landskollega Matthias Warnig kommer inte längre sitta i styrelsen hos ryska statliga oljebolaget Rosneft. Det uppger bolaget i ett uttalande, rapporterar Reuters..

Realtid - 21 timmar sedan

Blackrocks iShares stänger ryska och östeuropeiska ETF:er

Fondjätten Blackrocks iShares kommer att stänga ner sina ETF:er som följt MSCI Russia och MSCI Eastern Europe på grund av kriget i Ukraina..

Realtid - 21 timmar sedan

Odin Small Cap fokuserar på innehav som kan föra vidare stigande kostnader

Odin Small Cap som förvaltas av Jonathan Schönbäck och Hans Christian Bratterud har efter två oerhört starka börsår haft en mer utmanande start på 2022. Fondens två största innehav vid årsskiftet, CTEK och Troax, har hittills tappat mer än 50 procent av sitt börsvärde..

Realtid - 21 timmar sedan

Rapace krävde pengar tillbaka för svartkontrakt – gjorde upp utanför rätten

Skådespelaren Ola Rapace köpte svartkontrakt för över 1 miljon kronor. Sedan gick han till tingsrätten för att få tillbaka pengarna – med ränta.  .

Realtid - 22 timmar sedan

G7-gruppen överens om 18 miljarder euro i stöd till Ukraina

G7-länderna är överens om att bistå Ukraina med drygt 18 miljarder euro för att garantera dess kortsiktiga finansiering. Det uppgav Tysklands finansminister Christian Lindner till Bloomberg TV..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.