ETF-marknaden > Ekonomi

Sunday, 20 June, 18:54

ETF-marknaden - 25 apr 21 kl. 14:14

Tessin – Nordens största investeringsplattform inriktad på fastigheterTessin har vuxit snabbt sedan lanseringen 2014 och förmedlar idag säkerställda investeringsmöjligheter till såväl privatpersoner som internationella institutioner. Tessin tar avstamp i att många fastighetsprojekt inte genomförs eftersom det saknas finansiering, samtidigt som intressanta investeringsmöjligheter på fastighetsmarknaden är svåra att komma åt. Tessin är Nordens största investeringsplattform inriktad på fastigheter.
Unikt med Tessin
Tessin erbjuder tillgång till unika investeringsmöjligheter genom en snabb och enkel investeringsprocess där du som investerare öppnar ett konto helt utan avgift. Lägsta investeringsbeloppen ligger normalt mellan 10 000 – 50 000 kronor beroende på storleken på lånet.
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
Nordens, Tessin, Tessins, Sverige, Finland, Tessins Låneportföljer, Låneportföljer, Fastighetsräntefonden, ISK, Nordnet, ETF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tessin, Nordensstörsta , investeringsplattform, inriktad, fastigheter

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 2 timmar sedan

Tessin återbetalar två miljarder till privata investerare

Tessin Nordic Holding AB (publ) (NASDAQ: TESSIN B) – Nordens ledande digitala investeringsplattform för fastighetsprojekt meddelar att företaget har passerat två miljarder kronor i återbetalt kapital till de privata investerare som utgör plattformens medlemmar. Den genomsnittliga avkastningen på samtliga återbetalda fastighetslån på dessa två miljarder till privata investerare uppgår till 8,42 procent. ”Jag är stolt över att förmedla fastighetsinvesteringar som är lönsamma för alla parter.

ETF-marknaden - 6 timmar sedan

En introduktion till YODA ETF en fond som satsar på rymden

Den nyligen lanserade Procure Space UCITS ETF (YODA ETF) har rönt stort intresse bland europeiska investerare. En orsak är att YODA ETF en fond som satsar på rymden är en spegel av den ursprungliga amerikanska noterade Procure Space ETF (NASDAQ: UFO). Det gör YODA till den UCITS-kompatibla systerfonden till UFO ETF, vilket gör att europeiska investerare får samma möjligheter att investera i rymden som amerikanska investerare.

ETF-marknaden - 8 timmar sedan

Lär dig mer om Råvarumarknaden

Råvarumarknaden – Häftad, Svenska, 2007 Författare: Marian Radetzki Pris 255kr Beskrivning Alltsedan 2004, då råvarupriserna exploderade, är råvarumarknaden i fokus för mediernas, politikernas och allmänhetens uppmärksamhet. Aktuella händelser debatteras och exponeras i tidningar och tv, och många oroar sig för en nära förestående resursuttömnings förbannelser. Den här boken ger en bred översikt över råvarumarknaderna i en globaliserad ekonomi, med Kina som ny storspelare.

ETF-marknaden - 23 timmar sedan

Nordnets indexfonder

Ta ditt sparande till nästa nivå med Nordnets indexfonder. Med Nordnets billiga fonder investerar du enkelt i flera olika spännande marknader. Från 0 % i avgift.

ETF-marknaden - Igår: 13:08

TANN ETF Europas första rena exponering för den globala solenergiindustrin

TANN ETF är Europas första rena exponering för den globala solenergiindustrin. Denna EFF fokuserar på företag som får betydande intäkter från solenergirelaterad affärsverksamhet inklusive tillverkning av solceller, solceller och system; producenter av solenergiproduktion, utrustning och komponenter; leverantörer av installation, utveckling och finansiering av solenergisystem; och / eller tillverkning av soldrivna laddnings- och energilagringssystem. Denna ETF spårar EQM Global Solar Energy Index (SOLARNTR).

ETF-marknaden - Igår: 10:00

WOOD ETF en satsning på skogsbolag

iShares Global Timber & Forestry ETF (NYSEArca: WOOD ETF) ger exponering mot 25 av världens största skogsbolag. Denna ETF har en förvaltningskostnad på 0,46 procent. Varför WOOD?

ETF-marknaden - I förrgår: 16:21

Lyxors europeiska ETFer

Lyxor har försett oss med en lista på Lyxors europeiska ETFer som kan köpas i Europa. Denna emittent ligger bakom en mängd olika börshandlade fonder i Europa. Denna förvaltare har emellertid ett stort antal börshandlade fonder som är tillgängliga i Europa, och har till och med ETFer noterade på den svenska börsen.

ETF-marknaden - I förrgår: 10:00

Så här skall du förvara ditt guld

Om du vill köpa fysiskt guld som en investering måste du tänka på var du ska förvara ditt guld. Vi tittar på alternativen. Brexit föranledde ett ökat intresse för guld i Storbritannien, med privata, ofta första gångsköpare som väljer att allokera pengar för den ”säkra tillflyktsorten” ädelmetall.

ETF-marknaden - 17 jun 21 kl. 16:33

Solen lyser på TANN ETF Solar Energy UCITS ETF

Solar Energy UCITS ETF (TANN) debuterade nyligen på Londonbörsen, och EQM Indexes Stephen Derkash säger denna ETF kommer att erbjuda exponering för den snabbt växande globala solindustrin. Solen lyser på TANN ETF. Derkash säger att de närmaste 20 åren kommer att domineras av att solen är den mest rikliga, renaste och billigaste formen av ny energi.

ETF-marknaden - 17 jun 21 kl. 10:00

Hur köper man en ETF?

De flesta ETFer är noterade på en eller flera börser, till exempel på Xetra i Tyskland, Nasdaq i Stockholm eller London Stock Exchange. De flesta börsnoterade fonder, kan handlas i de flesta onlinebanker och på många handelsplattformar köper man också en ETF. Där fonderna handlas är inte avgörande för var fonden är registrerad och om utdelningsskatt hålls kvar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.