News55 > Nyheter

Saturday, 21 May, 10:35

News55 - 18 jan 22 kl. 08:53

Nya kraftledningar längs NorrlandskustenSvenska kraftnät vill investera 8,4 miljarder kronor i kraftledningar som ska leda kraften till de nya industrier som byggs längs Norrlandskusten. Nu har en ansökan till regeringen lämnats in. Enligt Svenska kraftnäts prognos kommer det att behöva mycke. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Norrlandskusten, Svenska

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya kraftledningar, längs, Norrlandskusten

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Världens rikaste man anklagad för sexuella trakasserier

En omtalad miljardär är anklagad för att ha visat sitt könsorgan samt tagit på en anställd utan samtycke. Miljardären själv menar att händelsen är ”politiskt motiverad”..

News55 - 15 minuter sedan

Björklövens poängspelare till Djurgården

Olle Liss, 29, byter Umeå mot Stockholm. Forwarden har skrivit på ett avtal med Djurgården som sträcker sig till 2024. "Det här känns riktigt spännande!

News55 - 15 minuter sedan

Läckt lista på deltagarna i ”Masked singer” stämde

TV4 bekräftar nu att en komplett lista på alla deltagare i "Masked Singer" läckte ut några dagar innan programmet började sändas. Listan avslöjade också i vilken ordning deltagarna skulle åka ut, skriver Aftonbladet. Listan lades ut på nätforumet Flashb….

News55 - 45 minuter sedan

Rolfö: ”Vi går in som favoriter”

Fridolina Rolfö har haft en magnifik fotbollssäsong så här långt. I kväll ska den krönas med en titel hon suktat efter. 28-åringen tänker inte förlora ännu en Champions League-final mot Lyon.

News55 - 45 minuter sedan

En ö i beredskap förbereder sig för högsäsong

Gotland har hamnat i strålkastarljuset med sin viktiga militärstrategiska position och den ryska hotbilden. Samtidigt som ön ökar beredskapen förbereder sig Gotland inför turistsäsongen. – Vi följer vad som händer och är förberedda på att ställa om snab….

News55 - 45 minuter sedan

USA och Sydkorea vill utöka militärövningar

USA och Sydkorea överväger att "utöka" sina militärövningar som ett svar på "hotet" från Nordkorea, säger de två ländernas ledare efter sitt möte i Sydkorea. USA:s president Joe Biden och Sydkoreas nye president Yoon Suk-Yeol har träffats under lördagen….

News55 - 45 minuter sedan

En död och många skadade efter tyska tornador

Förödelsen är enorm efter att flera tornador dragit fram i västra Tyskland. Minst en person har omkommit och 43 har skadats, rapporterar tyska medier. Kraftiga stormar med orkanvindar orsakade allvarliga skador i delar av tyska Nordrhein-Westfalen på fr….

News55 - 1 timme sedan

Franskan flyter bäst för introverta

En del lyckas i vuxen ålder lära sig ett nytt språk till fulländning - inget i talet antyder att de har ett annat modersmål. Men hur når man dit? En ny studie pekar på att personligheten har oväntat stor betydelse.

News55 - 1 timme sedan

Rättegången mot Bini i Ecuador fortsätter

Rättegången mot den svenske programmeraren och internetaktivisten Ola Bini, som åtalats för dataintrång i Ecuadors huvudstad Quito, skulle ha avslutats i natt. Men ännu en gång ajournerades förhandlingarna och det är ännu inte klart när de kommer att sl….

News55 - 1 timme sedan

Världens dyraste bil såld

En Mercedes-Benz 300 SLR "Uhlenhaut Coupe" från 1955, som endast tillverkades i två exemplar, har precis bytt ägare. Bilen såldes av Mercedes-Benz den 5 maj i Stuttgart i en försäljning som anordnades tillsammans med auktionsfirman Sotheby's. Slutbudet….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.