Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 28 May, 02:13

Expressen Dina Pengar - 17 jan 22 kl. 15:53

Priset på bensin och diesel höjs – elpriset på väg uppLedande bensinkedjor höjer nu priserna – igen.Under måndagen höjde exempelvis OKQ8 bensinpriset med 20 öre, och dieselpriset med 10 öre..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
OKQ8

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Priset, bensinoch , diesel, höjs, elpriset, vägupp

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 9 timmar sedan

Curt Bergfors miljarder – nu ska arvet fördelas

Han byggde upp ett hamburgerimperium värt miljarder.Max grundare Curt Bergfors avled för en kort sidan sedan i Florida och ska om drygt en vecka begravas i Gustaf Vasas kyrka i centrala Stockholm.Bergfors hade fyra barn – två äldre söner som redan i dag tillsammans äger nio procent av aktierna i Maxkoncernen – samt ytterligare en 23-årig son och minderårig dotter.

Expressen Dina Pengar - 14 timmar sedan

Därför går vi svenskar så in i Norden sent i pension

Svenskar går i pension senare än seniorer i övriga nordiska länder.Snittåldern är 64,2 år i Sverige – i Norge är den 60,2.Men vi borde jobba ännu längre.

Expressen Dina Pengar - Igår: 20:06

SAS besked till kunderna efter köerna: Ert ansvar

Kökaoset på Arlanda ångar på med oförminskad styrka.Detta på grund av underbemanning i säkerhetskontrollen.Men den som missar sitt flyg på grund av strul i säkerhetskontrollerna kan inte vänta sig någon ersättning.

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Kristina Kamp: Så berörs du av den höjda pensionsåldern

När du kan börja ta ut pensionen beror på vilket år du är född.Vår pensionsexpert Kristina Kamp, till vardags på Minpension.se, reder ut förutsättningarna och påminner:– Tänk på att för tjänstepensionen gäller helt andra åldrar.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 17:44

Var tionde lastbil fuskar med avgasreningen

Upp till en tiondel av Sveriges lastbilsstall misstänks fuska med avgasreningen.Fusket görs genom att låta en verkstad koppla förbi reningsutrustningen med hjälp av en särskild dosa som är såväl lättinköpt som laglig, visar en granskning av Aktuell Hållbarhet..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 17:26

Festen är över – bolånen kan snart kosta det dubbla

Festen är över.Nu är det bara att ställa in sig på att allt kommer att bli dyrare – och den största smällen mot plånboken blir bolånen.Men som alltid finns det sätt att parera..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 14:15

Ikea återkallar jordgubbssylt

Ikea återkallar burkar med jordgubbssylt.Anledningen: Den kan innehålla bitar från plastbrickor.Nu ber företaget om ursäkt..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 11:17

Chatta: Vad gäller vid inställda resor?

I går kom uppgifter om att upp till 4 000 SAS-flyg ställs in och så många som 100 000 resenärer kan drabbas. Men vad har man för rättigheter som konsument? Ställ dina frågor till Hanna Bornstedt, vägledare vid Konsumentverkets upplysningstjänst Hallå konsument.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 10:44

Ilskan mot Gröna Lund – efter nya biljettpriserna

Priset har höjts – men vistelsetiden halverats.Småbarnsfamiljernas ilska i sociala medier mot Gröna Lund är inte nådig.”Vi skippar er”, skriver en person.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 09:14

Nätbanken Nordnet tvingas böta 100 miljoner kronor

Nordnet ska betala en sanktionsavgift på 100 miljoner kronor, meddelar Finansinspektionen (FI) i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.