SVT > Inrikes

Monday, 23 May, 13:51

SVT - 17 jan 22 kl. 15:23

Chatta med virologen Niklas ArnbergHur ser framtiden ut, hjälper vaccin och hur vet man om man är smittad? Här kan du ställa dina frågor om covid-19 och virus till Niklas Arnberg, professor i virologi . Chatten börjar måndag 17 januari ca kl 18.50 och pågår fram till kl 20.00..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Niklas Arnberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chattamed , virologen, Niklas, Arnberg

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Andersson om Turkiet: Kan ta lite tid

Statsminister Magdalena Andersson (S) säger att samtalen med Turkiet om landets motstånd mot Natomedlemskap för Sverige och Finland fortsätter. – Det är bra att vi kan fortsätta den här dialogen, men det kommer säkert att ta lite tid, säger Andersson till TT..

SVT - 2 timmar sedan

Regeringen: Försvarsmakten ska nå tvåprocentsmålet till 2028

Försvarsmakten ska planera för att det militära försvaret i Sverige uppnår två procent av BNP senast år 2028. Det meddelar regeringen i ett pressmeddelande på måndagen..

SVT - 3 timmar sedan

SVT:s korrespondent: Erdogan vill framstå som stark

President Recep Tayyip Erdogan använder maktstriden i Nato för att vinna politisk mark på hemmaplan. En ”seger” för Turkiet kan få effekter inte bara för Sverige och Finland, utan för Erdogans valframgångar. – Det skulle få honom att framstå som en stark ledare som får andra länder att ge vika, säger Tomas Thorén, SVT:s korrespondent i Turkiet..

SVT - 4 timmar sedan

Sista rättegångsdagen i Macchiarinifallet i dag

Efterspelet av Sveriges största forskningsskandal det senaste decenniet börjar gå mot sitt slut – under måndagen avslutas rättegången mot skandalkirurgen Paolo Macchiarini i Solna tingsrätt. Åklagaren ska yrka på straffpåföljd och sammanfatta bevisläget..

SVT - 8 timmar sedan

“Vi måste förstå människors olika förutsättningar”

Hälften av de utrikesfödda som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen kommer från sex utomeuropeiska länder, enligt en rapport från stiftelsen The Global Village. – Kunskapen om människors olika förutsättningar är viktig för att göra rätt insatser, menar Ahmed Abdirahman, VD och grundare av The Global Village..

SVT - 8 timmar sedan

Mer än var tionde utrikesfödd person är arbetslös – gapet mellan grupperna ökar

Trots decennier av arbetsmarknadsinsatser är arbetslösheten bland utrikesfödda fortsatt hög. Dessutom ökar gapet mellan inrikes- och utrikesfödda, där mer än var tionde person är inskriven hos Arbetsförmedlingen. – Satsa mer på kartläggning av personernas förmågor än deras utbildningsnivå.

SVT - 13 timmar sedan

Larm om höga smällar – en person skottskadad i Kalmar

En skadad person har hittats utomhus i Kalmar efter larm om skottlossning..

SVT - 15 timmar sedan

Erdogans rådgivare: Lösningen är upp till Sverige

Turkiet fortsätter att motsätta sig ett svenskt medlemskap i Nato. Under helgen talade Sveriges statsminister Magdalena Andersson med Turkiets president Erdogan men ledarna kom enligt Turkiet inte närmare en lösning. – Men ge det ett par månader, så tror jag att det går att finna en lösning, säger turkiska presidentens chefsrådgivare Ilnur Cevic..

SVT - 17 timmar sedan

Så undviker chipstillverkaren miljöboven palmolja

Ukrainakriget slår hårt mot livsmedelssektorn och det märks särskilt på solrosolja som det nu råder brist på. Att då flera chipsproducenter gått över till den miljöfarligare palmoljan oroar. – Palmoljesektorn är den stora orsaken till avskogningen i producentländerna och dessutom torrlägger man torvmarker för att odla på.

SVT - 19 timmar sedan

8 av 11 utredningar mot utvisade IS-kvinnor nedlagda

Majoriteten av utredningarna mot de IS-kvinnor som utvisats till Sverige har lagts ned i brist på bevis. Det visar en genomgång som Sveriges Radio Ekot gjort..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.