SvD > Nyheter

Thursday, 26 May, 20:02

SvD - 17 jan 22 kl. 06:00

Skoldebatten lider av för snäva perspektivEn fråga som allt för sällan ställs är varför vissa skolor har höga kunskapsresultat, medan andra skolor inte har det..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skoldebatten, liderav för , snäva, perspektiv

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Livsmedelsverket: Häll inte ut mjölken!

Mjölk och havredryck håller betydligt längre än bäst före-datum. Det visar en undersökning beställd av Livsmedelsverket i syfte att minska matsvinnet..

SvD - 3 minuter sedan

Natokritikerna rätar på sina ryggar nu

De kommer inte vinna större striden om Nato. Men alla turer med Turkiet har gett motståndarna åtminstone en seger: tydliggörandet av att den trygghet som en försvarsallians innebär också kan ha ett pris..

SvD - 2 minuter sedan

Nya listan kan stoppa Europas tigerkungar

Tigrar, krokodiler och andra exotiska djur hålls som husdjur eller utnyttjas för att tjäna pengar i hela EU. Flera av arterna är utrotningshotade och behandlas illa. Nu vill flera EU-länder ta fram en lista över tillåtna sällskapsdjur.

SvD - 2 minuter sedan

”Festar med vin och ost – förstår ej vanliga britter”

Fester, fylla och vin på väggarna på 10 Downing Street under nedstängningarna. Men avslöjandena väntas inte heller den här gången fälla Boris Johnson – i stället kan de sänka hans parti..

SvD - 15 minuter sedan

Höjd gräns i Ryssland "tecken på desperation"

Att Ryssland höjer den övre åldersgränsen för den som vill ansluta sig till militären är ett tecken på desperation, säger Peter Lidén vid Försvarshögskolan.– Man behöver folk för att fylla upp förband..

SvD - 15 minuter sedan

”Nato har ofta ändrat inriktning”

Nato är en föränderlig organisation. Den ryska aggressiva politiken som har ställt den europeiska säkerhets­ordningen på huvudet har i högsta grad styrt utvecklingen i Nato, skriver Erik Noreen..

SvD - 45 minuter sedan

Historisk knölval och tumlare undersökta

62 döda sälar, tumlare och valar undersöktes i fjol av Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA). Bland dem fanns en knölval från Östersjön och en liten tumlare som hittades väster om Öland – två mycket ovanliga händelser..

SvD - 45 minuter sedan

Norge "avkriminaliserar" narkotika – tar bakvägen

Trots politikernas nej kommer mindre narkotikainnehav i praktiken att avkriminaliseras i Norge.Rättsväsendet rundar politikerna och dikterar nya villkor för polisen..

SvD - 1 timme sedan

Skådespelaren Ray Liotta död

SvD - 1 timme sedan

Lämnade Australien för Klarna – blev uppsagd

Han lämnade Australien för en anställning på Klarna. Efter bara tre veckors jobb kom beskedet om nerdragningar och han blev uppsagd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.