NT > Nyheter

Monday, 23 May, 14:29

NT - 17 jan 22 kl. 04:17

Ännu ett nordkoreanskt robottestNordkorea har avfyrat en "oidentiferad projektil", uppger den sydkoreanska militären..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännuett , nordkoreanskt, robottest

Fler nyheter från NT

NT - 1 timme sedan

Singelolycka skapade långa köer på E4

En personbil körde in i vajerräcket på E4 i höjd med Fridhem på måndagen. Vägen fick initialt stängas av helt i södergående riktning och det blev långa köer vid platsen..

NT - 5 minuter sedan

Höghus har rasat i Iran – flera döda

Ett höghus har kollapsat i staden Abadan i Iran. Fyra personer har dött och minst ett 80-tal tros ha begravts i rasmassorna..

NT - 15 minuter sedan

Abbasi bjuder på "ett slag i ansiktet" i Cannes

–En film ska vara som ett slag i ansiktet, inte som en smekning!Så förklarar Ali Abbasi skillnaden mellan ”Holy spider” och de filmer som görs och utspelas i Iran. Den svenske regissörens film har blivit en av de mest omsusade inför prisutdelningen på filmfestivalen i Cannes..

NT - 15 minuter sedan

Gustafsson om korta tiden som U21-kapten: "Olyckligt"

Karriären som U21-förbundskapten blev en match lång. "Jag tycker såklart att det är ganska olyckligt", säger Jens Gustafsson om flytten till polska Pogon Szczecin..

NT - 30 minuter sedan

Tv-toppen: "Masked singer"-final lockade flest

Finalen i "Masked singer" var det populäraste tv-programmet förra veckan följt av "Let's dance". Finland-Sverige var den match i hockey-VM som lockade flest tittare..

NT - 1 timme sedan

E4:an stängdes av efter olycka i höjd med Fridhem

Det är just nu långa köer på E4 på sträckan mellan Åby och Krokek. En personbil har kört in i en vajerräcket och trafiken är för tillfället helt avstängd i södergående riktning..

NT - 30 minuter sedan

Åtgärdspaket ska få fart på Kinas ekonomi

Ett reformpaket innehållande 33 olika åtgärder ska få ytterligare fart på Kinas ekonomi, rapporterar landets statliga radio..

NT - 30 minuter sedan

IFK-supporter pekas ut för bengalbränning på arenan

En ung IFK-supporter åtalas misstänkt för att ha maskerat sig och sedan tänt en bengalisk eld inne på Platinumcars Arena..

NT - 30 minuter sedan

Skolan ska fortsätta erbjuda mångfald

Tänk om världen vore så enkel att allt var svart eller vitt..

NT - 1 timme sedan

E4:an stängs av efter olycka i höjd med Fridhem

Det är just nu långa köer på E4 på sträckan mellan Åby och Krokek. En personbil har kört in i en vajer och trafiken är för tillfället helt avstängd i södergående riktning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.