SvD > Ekonomi

Saturday, 28 May, 03:51

SvD - 16 jan 22 kl. 21:03

Vildsvin blåser tryffelälskare på konfektenUpptäckten av afrikansk svinpest hos vildsvin får italienska fläskproducenter att dra efter andan med oro för en exportsmäll. Dessutom blir nu tryffelälskare blåsta på konfekten..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vildsvin, blåser, tryffelälskare, konfekten

Fler nyheter från SvD

SvD - 11 timmar sedan

Tysk varning om kinesisk utlåning i Afrika

Kinas omfattande utlåning till länder i Afrika kan utlösa en global finanskris. Varningen kommer från Tysklands förbundskansler, socialdemokraten Olaf Scholz..

SvD - 19 timmar sedan

Hushållens lån växer i samma takt

Tillväxttakten för bolån har ökat med en procentenhet på ett år – men är oförändrad sedan mars – det framgår av SCB:s senaste finansmarknadsstatistik för april.– Om en större avvaktan slår igenom på hur många som flyttar så påverkar det också hur många som tar lån, säger Claudia Wörmann, boendeekonom på SBAB..

SvD - 20 timmar sedan

Börsen väntas öppna runt nollan

I Asien har börserna gått uppåt på fredagen, och i USA stängde både Nasdaq och Dow Jones på plus på torsdagen. I Stockholm väntas börsen öppna runt nollan, av förhandeln på IG Market att döma..

SvD - 22 timmar sedan

Allt blir dyrare – så delas ekonomin rättvist

Se över hur kostnaderna fördelas i parrelationen, råder experterna. Hälften var blir inte mest rättvist.Nu när allt blir dyrare krymper det ekonomiska utrymmet, och den som tjänar minst drabbas mest..

SvD - 23 timmar sedan

Köpfest i Hongkong vid öppning

SvD - 22 timmar sedan

Mindre spannmål på svenska åkrar i år

I år blir det mer raps på de svenska åkrarna, på vetets bekostnad.Trots att världen nu riskerar skyhöga spannmålspriser på grund av kriget i Ukraina så minskar den svenska spannmålsodlingen, visar färska siffror från Jordbruksverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.