Expressen > Kultur

Thursday, 26 May, 19:15

Expressen - 16 jan 22 kl. 15:00

Balis mamma är också vass på förolämpningarNär Moderaternas avgående riksdagsledamot Hanif Bali berättar om sitt liv i bokform går det undan.  Malin Siwe skrattar högt under läsningen av ”Mina nio liv” – även om hon inte blir så mycket klokare. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Moderaternas, Hanif Bali, Siwe, Mina

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Balis, mammaär också , vass, förolämpningar

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 timmar sedan

Det är fler kalorier i rödvin än i Jolt cola

Kristin Lundell tycker att det är bättre att unga män väljer bort kulturdebatten för datorspelen. .

Expressen - 12 timmar sedan

Ulf Lundell är en kärlekskrank yngling – fast 70 år fyllda

Med volymerna ”Vardagar 6” och ”Vardagar 7” ger Ulf Lundell ut ytterligare 1200 sidor dagboksanteckningar. Ulf Olsson tar steget in i ”Ulfland” och möter både den kärlekskranke ynglingen och den grinige gubben..

Expressen - Igår: 15:00

Feminister ska inte smutskasta sina systrar

I en text undrade Marianne Lindberg de Geer om inte feminismen urartat till en fråga om rätten att skönhetsoperera sig.Irena Pozar varnar för att springa i de patriarkala fällorna..

Expressen - Igår: 07:48

UPPROP: Överlämna inte publicister till Erdogan

Svenska publicister och kulturpersonligheter kräver: förhandla på inga villkor om det fria ordet med Turkiets president Erdogan..

Expressen - Igår: 05:45

Farsen på Konstfack är inte ett dugg rolig

Sara Kristoffersson skildrar Vita havet-krisen på Konstfack inifrån. Karin Olsson läser en skoningslös bok om när kulturvärlden visar sig från sin sämsta sida..

Expressen - I förrgår: 17:00

Kulturredaktionerna var naiva när vi såg ”Sabaya”

Kvartal avslöjar den mörka sanningen bakom dokumentärfilmen ”Sabaya”.Gunilla Brodrej ser hur kulturredaktionerna låter sig luras av äkthetsanspråket..

Expressen - I förrgår: 14:00

Uppfostrande journalistik har skadat trovärdigheten

I antologin ”Det nya landet” har 19 av Expressens reportage om klassklyftor, segregation och integration från olika delar av Sverige samlats.Christofer Brask, politik- och samhällschef på Expressen, beskriver hur ett polariserat samtalsklimat gör det svårare att förstå vår tid..

Expressen - I förrgår: 05:45

Isabella Lövin visar varför MP misslyckas

Isabella Lövin lämnade politiken och är nu aktuell med boken ”Oceankänslan”.Jens Liljestrand tar del av de många dystra insikterna om klimatkatastrofen och en sorg över den politiska processen..

Expressen - 23 maj 22 kl. 16:11

Boken ”Det nya landet” firades på förlaget

Boken ”Det nya landet” innehåller reportage från Expressen om ett Sverige i förändring.I lördags firades antologin på förlaget Volante i närvaro av bland andra kulturministern Jeanette Gustafsdotter och Expressens chefredaktör Klas Granström..

Expressen - 23 maj 22 kl. 14:30

Klimatpopulismen gör oss dumma i huvudet

I takt med att klimatförändringarna når alltmer alarmerande uttryck tävlar det politiska Sverige i populistiska utspel för ”vanligt folk”. Anna Hellgren påminner om att atmosfären inte bryr sig om annat än utsläpp. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.