SVT > Inrikes

Sunday, 09 May, 09:21

SVT - 22 apr 21 kl. 20:19

Manliga Paradise hotel-deltagare: Skulle inte säga att man är 100 procent trygg som kvinnaAnklagelserna om övergrepp i realityserien Paradise hotel har väckt starka reaktioner och produktionen har anklagats för att inte ha tagit händelserna på allvar. Några av årets deltagare pekar på att produktionen kan göra mer när det kommer till att säkerställa en trygg stämning och miljö. – Som man kan man känna sig trygg i huset, men som kvinna skulle jag inte säga att man är 100 procent trygg, säger Niklas Arleryd, en av årets deltagare..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Paradise, Niklas Arleryd

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Manliga, Paradise, hotel-deltagareSkulle inte , sägaatt man är , 100 procent trygg som kvinna
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Regeringen öppnar för svensk vaccinfabrik

Sverige kan knappast bli självförsörjande på vaccin, slår en rapport från statliga Vinnova fast. Näringsminister Ibrahim Baylan (S) håller dock dörren öppen för en svensk vaccinfabrik..

SVT - 13 timmar sedan

SVT-meteorologen: Så bildas tromber

Det sker då och då att tromber bildas i Sverige. SVT:s meteorolog Nitzan Cohen förklarar vilka förutsättningar som krävs för att den kraftiga virveln ska kunna skapas..

SVT - 14 timmar sedan

Vårens andra högskoleprov genomfört

På lördagen hölls det andra av vårens två högskoleprov. Trots restriktionerna för offentliga tillställningar har provet fått tillstånd att genomföras, men med uppdelade tillfällen, rekommendation om munskydd och möjligheten att avboka och få anmälningsavgiften återbetald. .

SVT - 15 timmar sedan

Expert: ”Bristen på halvledare kommer att förändra industrin”

Bristen på halvledare, kiselmaterialet i mikrochip, kan leda till att det på sikt blir svårare att få tag på hemelektronik, diskmaskiner eller en ny bil. Nu bygger tillverkarna ut kapaciteten, men experter ser flera problem med utvecklingen. – Man letar affärsmodeller som skapar en marknad, men då utsätter man sig också för risken att bli utsatt för cyberintrång via kylskåpet, säger Mikael Östling, professor i mikroteknik vid Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm..

SVT - 16 timmar sedan

LO: ”Inför rättviseskatt” – ”De som tjänar mest behöver bidra mer än vad de gör”

Inför rättviseskatt för alla som tjänar över en miljon om året, skriver LO:s ledning och företrädare för medlemsförbunden på DN Debatt. Finansministern ställer sig bakom delar av förslagen, men de sågas av Moderaterna. – Sveriges problem löser vi inte genom att höja skatter utan genom att fler jobbar och färre är arbetslösa, säger Elisabeth Svantesson, ekonomisk-politisk talesperson för Moderaterna..

SVT - 20 timmar sedan

Undersökning visar: Nästan alla smittade fick symptom

I början av pandemin godtogs ett antagande om att många som smittats av covid-19 inte får några symptom. Två studier genomförda i april visar nu på motsatsen, men smittskyddsläkaren Annika Ersson menar att undersökningarna inte räcker för att säga något definitivt. – Om man får en lista att bocka i så kan man uppleva fler symptom, säger hon..

SVT - 21 timmar sedan

P-patrull och böter – så ska städerna slippa felparkerade elsparkcyklar

Säsongen för elsparkcyklar är här. Och åsikterna om dem är många. Men vad gör företagen för att förhindra att de står i vägen?

SVT - Igår: 07:25

Då kan det vara bäst att köpa ny diskmaskin – för miljöns skull

I ett tidigare reportage undersöktes hållbarheten på vitvaror och särskilt diskmaskiner. Men några i publiken undrade om det alltid var bra att reparera. Det visade sig vara en komplicerad fråga..

SVT - Igår: 22:23

Kan bli aktuellt att vaccinera tonåringar: ”Måste ta det på stort allvar”

Godkännande av covidvaccin till barn är på gång i flera länder, men än är studierna för små för att kunna utesluta allvarliga biverkningar längre fram, säger Petter Brodin, barnläkare, i Aktuellt. Han är ändå inte främmande för att rulla ut vaccin till äldre barn efter att vuxna vaccinerats färdigt. – Om vi ser nya utbrott i den yngre populationen tycker jag vi ska gå vidare och vaccinera åtminstone de äldre ungdomarna..

SVT - Igår: 17:59

Artist diskuterades i SVT:s Kulturstudion – är tillsammans med programledaren

Programledaren för SVT:s Kulturstudion ställde frågor till en musikjournalist om artisten Loney dear innan hans konsert sändes. Det som inte framgick i programmet var att programledaren och artisten har en relation, vilket Martin Vårdstedt, ansvarig utgivare för programmet, ser allvarligt på. – Det har inte blivit bra, där har det blivit fel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.