Expressen > Opinion

Tuesday, 18 May, 16:31

Expressen - 22 apr 21 kl. 16:31

Här har du 43 punkter mot kvinnovåldet, LöfvenAtt statsminister Stefan Löfven säger ifrån räcker inte. Därför lanserar Centerkvinnorna nu ett 43-punktsprogram för arbetet att bekämpa och förhindra mäns våld mot kvinnor i nära relation, skriver Sofia Jarl, Helena Vilhelmsson och Malin Bergman..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stefan Löfven, Centerkvinnorna, Sofia Jarl, Vilhelmsson, Malin Bergman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här har du 43 punktermot , kvinnovåldet, Löfven
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Utvisa alla utländska gängkriminella på livstid

500–700 av landets gängkriminella saknar svenskt medborgarskap. Lever du som utländsk medborgare inte upp till dina skyldigheter, då är det respass som gäller. Punkt.

Expressen - Igår: 15:56

Sverigedemokraterna blånekar som vanligt

Det är typisk SD-taktik att förneka när man utsätts för kritik, skriver Olle Wästberg i en slutreplik om att grundlagsskydda public service..

Expressen - Igår: 06:15

Vad hände med familjeveckan, S?

Ingen kan säga att reformen familjeveckan inte är viktig. Det är den, och kanske särskilt för alla de anställda i välfärden som kämpar med att få ihop sitt familje- och arbetsliv.Nu är det dags att Socialdemokraterna levererar på vallöftet, skriver Kommunals ordförande Tobias Baudin..

Expressen - I förrgår: 07:00

Finns det en plan för den tickande skuldbomben?

Att leva med en skuld framtvingad av otydlig politisk ledning och långsam byråkrati är ett svek mot alla de småföretagare som gjort allt för att hindra smittspridning, skriver Amanda Vall Hawat och Mattias Andersson..

Expressen - 15 maj 21 kl. 07:00

Jag kämpade mot IS – nu går de fria i Sverige

Jag har sett saker i Syrien som få andra ens kan fantisera ihop. Jag vet vilka IS är, vad den totalitära ideologin kan göra med människor.Hemma i Sverige går jag varje dag en runda runt bilen innan jag åker till jobbet, för att vara säker på att ingen bomb är placerad.

Expressen - 12 maj 21 kl. 18:56

SD: Vi vill inte avveckla eller styra public service

Public service är viktigt ur många aspekter men en reform är absolut nödvändig för att upprätthålla legitimitet, skriver SD:s Aron Emilsson och Angelika Bengtsson i en replik till Olle Wästberg..

Expressen - 12 maj 21 kl. 17:04

Barnfattigdomen beror på att folk inte jobbar

För låginkomsttagare med barn lönar det sig sämre att gå från bidrag till arbete i Sverige än i något annat utvecklat land, skriver Elisabeth Svantesson (M) i en replik. .

Expressen - 12 maj 21 kl. 06:00

Hur vanligt är fusket med syriska intyg?

Att SVT är så otydliga i sin rapportering kan ge stora negativa konsekvenser för människor med syriska examensintyg.Jag blev nyfiken och frågade därför Universitets- och högskolerådet om exakta siffror, skriver syrisksvenske journalisten Ali Alabdallah. .

Expressen - 11 maj 21 kl. 15:48

Villaägare får aldrig bli sossarnas skattkista

Vänstern vill straffbeskatta hårt arbetande svenskar och ser villaägarna som en skattkista. Det är helt orimligt.Sverige behöver inte högre skatter, utan fler skattebetalare, skriver Mats Persson (L) i en slutreplik om fastighetsskatt..

Expressen - 11 maj 21 kl. 06:00

Stoppa framväxten av den sociala pelaren

Stefan Löfven tog 2017 initiativ till att lyfta sociala frågor inom EU, ett historiskt misstag som nu riskerar att tvinga in lagstiftade minimilöner från Bryssel. Det är en stor inskränkning på den svenska arbetsmarknaden. Detta måste stoppas, skriver Johannes Nathell, Martin Bergman och Theo Herold, Fria moderata studentförbundet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.