GT > Nyheter

Saturday, 08 May, 03:43

GT - 22 apr 21 kl. 15:27

Här byggs ett enormt utegym – i pandeminTough Viking har tidigare arrangerat stora lopp och tävlingar – men i pandemin fick de tänka om. I år har de byggt upp ett tillfälligt utegym på Bananpiren i Frihamnen.– Det är en väldigt stor skillnad jämfört med vad vi har gjort innan, men det blir ändå ett tufft träningspass, säger David Klint, grundaren av Tough Viking. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
Viking, Bananpiren, Frihamnen, David Klint, Tough Viking

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här byggsett , enormt, utegymi , pandemin
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från GT

GT - 8 timmar sedan

Sävehof utslaget – missar finalen

Sävehof missade segerchansen.Med mindre än fem minuter kvar var man två spelare mer – men i stället drog H65 Höör ifrån och avgjorde semifinalserien..

GT - 8 timmar sedan

Johnny Magnussons (M) besked: Lämnar politiken

Johnny Magnusson, M, regionstyrelsens ordförande i Västra Götaland, muckar efter 50 år i politikens tjänst berättar han för DN.Han drar sig tillbaka i samband med valet nästa höst.– Jag avser att inte kandidera och kommer inte att stå på valsedeln, säger han till tidningen..

GT - 9 timmar sedan

Smögenbryggan kan stängas vid trängsel

Turistsäsongen närmar sig och ett ställe som är populärt på sommaren är Smögenbryggan. Men om det blir för mycket trängsel kan bryggan stängas av Sotenäs kommun, skriver tidningen Bohusläningen..

GT - 12 timmar sedan

Därför frias ”sexsomni”- mannen från våldtäkt

Göteborgsmannen frias från våldtäkt efter att han fått diagnosen sexsomni – och Högsta domstolen rivit upp en tidigare fällande fängelsedom.Diagnosens slutsatser om mannens ärftlighet, hans tidigare sexsomninärmanden mot andra kvinnor och sömngångarbeteende blev avgörande.I andra fall har det inte räckt för män att övergreppen skett i sömnen..

GT - 12 timmar sedan

Sahlgrenska vädjar efter hjälp med sommarpersonal

Det är stora problem med sommarbemanningen på Sahlgrenskas intensivvårdsavdelning.Personal kommer att tvingas flytta sina semesterveckor, enligt GP.Sjukhuset vänder sig nu till allmänheten för att få hjälp med att fylla i luckorna – och vädjar till personer med sjukvårdsbakgrund att höra av sig.

GT - 13 timmar sedan

Klart med prisökning av Västtrafiks biljetter

Nästa år kommer Västtrafiks biljettpriser att öka med i genomsnitt 2,6 procent, vilket kollektivtrafiknämnden nu slagit fast.– Det är ett inriktningsbeslut till Västtrafik som nu ska jobba vidare med en mer detaljerad prissättning, säger nämndens ordförande Ulrika Frick, MP, till Göteborgs-Posten. .

GT - 13 timmar sedan

Ångestderbyt: ”Vi är i en resultatbransch”

GÖTEBORG. IFK Göteborg vill hitta tillbaka till det vinnande spåret igen.Samtidigt jagar BK Häcken sin första vinst för säsongen.

GT - 14 timmar sedan

Hamsik om derbyt: ”Inte det största…”

GÖTEBORG. Marek Hamsik, 33, är van vid att spela stora matcher ute i Europa.På lördag får han även spela ett svenskt derby.

GT - 14 timmar sedan

Norska vädjan: Låt Ingrid Alexandra slippa bli regent

Norska prinsessan Ingrid Alexandra, 17, står på tur att skriva historia. Hon är den första norska kvinnan med arvsrätt till tronen i Norge på 600 år.Men alla vill inte se det hända.

GT - 16 timmar sedan

”Det är första gången jag har gråtit i ett möte”

För evigt en ikon i Frölunda.Men uppbrottet med klubben smärtade djupt. Tomi Kallio listar det som karriärens värsta ögonblick.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.