SVT > Inrikes

Tuesday, 18 May, 03:41

SVT - 22 apr 21 kl. 09:59

SVT-test: Här är hudvården som fungerar mot kosmetisk akneFem av åtta hudvårdsprodukter som ska minska porer och pormaskar gav resultat i SVT:s test. Men i flera fall krävdes mätning med en speciell kamera för att se någon skillnad.  – Porerna är något förminskade. Det är marginellt, men det går att mäta, säger hudforskaren Johanna Gillbro till en av testpersonerna i SVT:s program Sanningen om hudvård..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Johanna Gillbro, Sanningen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT-testHär är , hudvårdensom , fungerarmot , kosmetisk, akne
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Så förbereder sig Malmö för höjda vattennivåer

Den globala uppvärmningen kan göra att vattennivån har höjts kraftigt i södra Sverige i slutet av seklet. I Malmö pågår ett arbete för att skydda staden i framtiden. – Den nya bebyggelsen ska förhoppningsvis stå kvar längre än år 2100, säger Pär Persson, vattenstrateg vid länsstyrelsen i Skåne i Aktuellt..

SVT - 8 timmar sedan

Omvärldens Mello-influencers galna hyllande av Tusse

”Inga bättre producenter än svenskarna”, ”En fullträff!”, ”Herregud...”.

SVT - 8 timmar sedan

EU-bestämmelser riskerar att försena vaccinpassen

Sverige har tagit fram sina vaccinpass i rekordfart, menar digitaliseringsminister Anders Ygeman (S). Men EU:s beslut om hur de ska fungera drar ut på tiden. – Det är klart att jag önskar att processen i EU hade gått snabbare, säger Anders Ygeman..

SVT - 12 timmar sedan

Meteorologen: Ingen värme i sikte

Det kraftiga regnet som vandrar över landet och lämnar oss natten mot tisdagen, följs av molnigt men uppehållsväder under tisdagen..

SVT - 13 timmar sedan

Systematisk övervakning av corona i avloppsvatten utreds

Nu vill regeringen storskaligt börja kontrollera avloppsvatten efter coronavirusrester. Förhoppningen är att upptäcka ökad smitta i tid. – Det här ger också en chans att kunna upptäcka nya virus som kan  ge upphov nya pandemier och det vill vi ju till varje pris mota så fort det går, säger Per Bolund (Mp), miljö- och klimatminister..

SVT - 13 timmar sedan

Regeringens krispolitik får kritik i rapport

Regeringen gick in med snabba och kraftfulla stödåtgärder, men vissa av de har inte prickat rätt och dessutom ändrats för mycket över tid. Det slår Finanspolitiska rådet fast i en rapport om den svenska finanspolitiken under coronakrisen. – Det är mycket som har fungerat bra, men nu är det viktigt att regeringen funderar över vad man kan göra bättre för att stöden ska bli mer effektiva, säger vice ordförande Lina Aldén..

SVT - 15 timmar sedan

Chatt: Fysioterapeuten svarar på frågor om rörlighet

Känner du dig stel? Har du problem med överrörlighet? Fysioterapeuten Terese Rehn svarar på dina frågor om rörlighet.

SVT - 17 timmar sedan

Chatt: Hudspecialisten svarar på frågor om säker solning

Ställ dina frågor om hud och sol till Fråga doktorns gästexpert Virginia Zazo, hudläkare och specialist inom dermatologi och venereologi, och läkaren Karin Granberg. Chatten börjar måndag 17 maj kl 19.00.

SVT - 18 timmar sedan

Regeringen vill se hårdare straff för knivbrott

Regeringen vill skärpa straffen för brott mot knivlagen. Samhället har förändrats vilket motiverar en strängare syn, enligt inrikesminister Mikael Damberg (S)..

SVT - 19 timmar sedan

Polisen: Det verkar röra sig om en koordinerad attack

De många bränder som bröt ut under söndagskvällen i Eskilstuna verkar ha varit del av en koordinerad attack. Det säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik i SVT:s Morgonstudion. – De tre personerna som har gripits är tidigare straffade för bland annat narkotikabrott så det är väl inte långsökt att tro att det kan finnas en koppling till gängkriminalitet, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.