Alliansfritt Sverige > Opinion

Monday, 10 May, 00:18

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse1616514_10151883147071440_1021459729_n

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen. Alliansfritt Sverige vill i ett första steg vill få in ett tusen månadsgivare för att kunna bedriva valrörelse på en helt ny nivå för en blogg i Sverige genom att bygga på aktivistfunktioner för bloggen. 

Vi vill ha en folkfinansierad valrörelse och framtid. Mot vår öppna plattform står moderaternas mörka miljoner.

säger Robin Zachari som är Alliansfritt Sveriges fundraiser som som tillägger

Det är bara högertöntar som använder ordet crowdfunding och kör på andras plattformar.

Om kampanjen är framgångsrik och snabbt når målet om tusen månadsgivare á 50 kronor kan det byggas till aktivistfunktioner på Alliansfritt Sverige samtidigt som kärnverksamhetens består.

Vi växer och efter vårt avslöjande om Max som i princip toppade alla media slog vi besöksrekord. Men om vi ska spela en större roll i valrörelsen och i framtiden måste vi kunna sätta våra läsare u arbete och då behövs de många människornas ekonomiska stöd. Tusen personer är ett högst realistiskt men ambitiöst. Når vi inte målet kan vi göra många andra saker som gör alliansen sura.

avslutar den snart medelåders bloggaren som är mycket tydlig med att alla pengar som doneras kommer gå till teknikutvecklingen och ingen kommer att få betalt för att skriva på Alliansfritt Sverige.

För mer information:

Robin Zachari, fundraiser

robin.zachari@gmail.com, @robinzachari 

Någonstans i pressmeddelandet, exempelvis längst ner, bör det finnas en kort, slagkraftig beskrivning av er organisation. Detta gäller särskilt om ni skickar pressmeddelandet via e-post. Om pressmeddelandet ligger direkt på er webbplatsen och information om organisationen finns lättillgänglig där, så kan det räcka. Nu vet ni som läste till slutet att vi inte orkade göra en sån.


Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Sverige, En, Robin Zachari, Alliansfritt Sveriges, Det, Alliansfritt Sverige, Max, Zachari

Dela artikeln

171 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pressmeddelande, Alliansfritt, Sverigevill ha , folkfinansierad, aktivistplattformoch , valrörelse
- 01 jan 70 kl. 01:00Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.