NT > Nyheter

Monday, 17 January, 18:15

NT - 09 dec 21 kl. 02:31

Nattlig brand: Elskoter i lågorKlockan var strax efter 02 natten mot torsdag då det kom ett larm om en brand i en buske i Ljuraparken i Norrköping..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Ljuraparken, Norrköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nattlig, brand, Elskoteri , lågor

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Förskolor stänger efter akut personalbrist

I hela landet tvingas förskolor hålla stängt. Covid-19, kräksjuka och karantän gör att det inte finns tillräckligt med personal..

NT - 15 minuter sedan

Stormen gjorde minst 600 Söderköpingshushåll strömlösa

Av säkerhetsskäl kunde Eon inte ha personal ute i skogarna under stormen. Det var för stor risk, både med fallande träd och halka som spred sig över länet. Men under måndagen pågick febrilt arbete..

NT - 15 minuter sedan

Kritisk mot förbundet – nu lägger hon av

Alpina landslagsåkaren Magdalena Fjällström lägger av. Samtidigt riktar hon skarp kritik mot skidförbundet. "De behandlar åkare som skit", skriver hon på Instagram..

NT - 30 minuter sedan

Restaurangbranschen i Norrköping får tillskott - nytt företag startar

Akleva AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Restaurangverksamhet.".

NT - 30 minuter sedan

Trafikverket sätter P för omtalat konstverk

Trafikverket har beslutat att konstprojektet "Evig anställning", som skulle utsmycka Västlänkens nybyggda station Korsvägen i centrala Göteborg, inte ska genomföras..

NT - 45 minuter sedan

Här är Sylvias tunga värvningsdubbel

Här är Sylvias dubbla nyförvärvs-explosion. Nikola Tkalcic, 32, och Marwan Bazi, 23, är klara för division 1-spel. " Jag hoppas och tror vi kan komma till superettan", säger Tkalcic..

NT - 45 minuter sedan

Han fick bilen krossad – men vill tänka positivt

Mannen hörde ovädret under natten – och fick senare ett samtal om att hans bil låg under ett träd. "Inget ont som inte för något gott med sig", säger den olycksdrabbade..

NT - 45 minuter sedan

Drönare flög över flygplatser i Norrbotten

Drönare observerades i förra veckan vid flygplatserna i Kiruna och Luleå, som klassas som skyddsobjekt. Händelserna utreds lokalt som brott mot luftfartslagen. Det finns nu inga kända kopplingar till de drönare som siktats över svenska kärnkraftverk..

NT - 1 timme sedan

Virusexponerad von der Leyen tvingas hem

EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen har tvingats åka hem till Bryssel sedan hennes chaufför testat positivt för coronavirus..

NT - 1 timme sedan

Nystartat konsultföretag i Finspång

Constantin Säljkonsult AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom försäljning och med interimslösningar.".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.