News55 > Nyheter

Monday, 17 January, 05:23

News55 - 09 dec 21 kl. 01:02

Robbie Shakespeare är dödRobbie Shakespeare, ena halvan av reggiebandet Sly and Robbie, har avlidit, rapporterar jamaicanska The Gleaner. Shakespeare växte upp i östra Kingston i Jamaica och började med att spela gitarr, men gick sedan över till basen, det instrument han blev k. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Shakespeare, Sly, Robbie, The Gleaner, Kingston, Jamaica

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Robbie, Shakespeareär död

Fler nyheter från News55

News55 - 30 minuter sedan

Fick drygt 50 000 i bidrag – jobbade samtidigt

En Arvikabo ansökte om bidrag från Försäkringskassan samtidigt som han jobbade och fick lön. Nu kräver myndigheten att mannen återbetalar pengarna – 51 272 kronor. Mannen har fått ut pengarna i form av bland annat föräldrapenning i felaktiga utbetalning….

News55 - 1 timme sedan

Stora strömavbrott i ovädrets spår

De kraftiga vindarna orsakar stora problem. Tusentals hushåll har drabbats av strömavbrott, broar har stängts och tågtrafik ställts in. SMHI har även utfärdat en varning för ishalka.

News55 - 30 minuter sedan

Kinas tillväxt saktar ner

Kinas tillväxt ökade med 8,1 procent under 2021 men saktade ner under slutet av året, visar officiell statistik. Tillväxten hamnade därmed strax över förväntade 8,0 procent, enligt AFP:s sammanställning av tillfrågade analytiker. Under det fjärde kvarta….

News55 - 1 timme sedan

Ännu ett nordkoreanskt robottest

Nordkorea har avfyrat en "oidentiferad projektil", uppger den sydkoreanska militären. De senaste två veckorna har flera misstänkta provskjutningar rapporterats. Så sent som i fredags avfyrades två robotar från en järnvägsvagn.

News55 - 1 timme sedan

Oväder med stormbyar och elavbrott

Ett område med hårda vindar, lokalt stormbyar, har rört sig över Sverige under natten. Strömavbrott till följd av fallna träd har rapporterats på flera håll. Ovädret har mattats i landets norra delar, för att under den tidiga morgonen vara som värst i G….

News55 - 4 timmar sedan

Nya Zeeland skickar flyg till isolerat Tonga

Nya Zeeland har skickat flyg till Tonga för att bedöma skadorna efter den tsunami som orsakades av ett underjordiskt vulkanutbrott för två dagar sedan. Utbrottet har täckt önationen med vulkanaska, orsakat strömavbrott och skurit av internetkabeln i hav….

News55 - 1 timme sedan

Avvaktande inledning på börsveckan i Asien

De ledande börserna i Asien inledde handelsveckan svagt uppåt och runt nollan i avvaktan på tillväxtsiffror för fjärde kvartalet från Kina. Det ledande Nikkei 225 på Tokyobörsen gick upp 0,7 procent i den tidiga handeln, medan det bredare Topix steg 0,4….

News55 - 3 timmar sedan

Patient fick fem fentanylplåster – boende anmäls

Ett korttidsboende i Norrbotten överdoserade en patient med flera fentanylplåster. Nu har händelsen lex Sarah-anmälts till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo), rapporterar SVT Norrbotten. Det var i december förra året som patienten fick fem fentanylp….

News55 - 3 timmar sedan

Ny premiärminister i Nordmakedonien

Parlamentet i Nordmakedonien har utsett den socialdemokratiske partiledaren Dimitar Kovacevski till ny premiärminister. Kovacevski, tidigare finansminister, efterträder Zoran Zaev som avgick förra månaden efter att Socialdemokraterna tappat stort i ett….

News55 - 4 timmar sedan

Nytt vulkanutbrott i Tonga

Ett nytt underjordiskt vulkanutbrott har skett i Tonga, tre dagar efter det förra utbrottet, uppger en övervakningstjänst. Nya Zeeland har skickat flyg till Tonga för att bedöma skadorna efter den tsunami som orsakades av det förra utbrottet. Utbrottet….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.