SvD > Nyheter

Saturday, 29 January, 10:48

SvD - 08 dec 21 kl. 19:58

Barcelonas tunga fall – ute ur Champions LeagueTränaren Xavi vet det nog bättre än någon annan.Få kan sin klubb som han.Barcelona är långt från den fotbollens maktfaktor klubben länge var – och väldigt hårt arbete krävs för att hitta en väg tillbaka.I Champions League är säsongen över..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Champions League, Xavi

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barcelonas, tunga, fall, uteur , Champions, League

Fler nyheter från SvD

SvD - 4 minuter sedan

”Det är en tråkig bild som tecknas”

Regeringen har fått massiv kritik för att ha mörkat uppgifter som Coronakommissionen velat ha ut. ”Min uppfattning är att vi har sett till att kommissionen har tillgång till handlingar”, säger Lena Hallengren (S) i Ekots lördagsintervju..

SvD - 4 minuter sedan

Frågan om slutförvaret: Ska framtiden varnas?

Ståtliga monument, utvalda väktare eller radioaktiva katter – förslagen på hur framtidens civilisation ska varnas för vårt nedgrävda kärnavfall har varit många. Frågan är om framtiden ens ska varnas?.

SvD - 4 minuter sedan

Expert: ”Övningen i sig ökar trycket på Ukraina”

Läget är låst i Ryssland-Ukraina konflikten. Åtminstone på ytan. Och mycket är ovisst kring hur Ryssland agerar härnäst.

SvD - 15 minuter sedan

Ny lag ska täppa till "fult knep" vid lokalval

Regeringen vill täppa till en lucka i lagen vid val till kommuner och regioner. En lokal SD-ledamot har själv kallat det för ett ”fult knep”.– Det är ett sätt att använda sig av lagstiftningen som jag inte tror väljarna uppskattar, säger civilminister Ida Karkiainen (S)..

SvD - 15 minuter sedan

Norge byter OS-skidåkare

SvD - 1 timme sedan

Löftet om frihet som aldrig infriades

Lea Ypis memoar beskriver väl både den totalitära statens förtryck, och otryggheten när institutioner rasar och elementär ordning inte kan upprätthållas. .

SvD - 1 timme sedan

"Vaccinationsbevis fyller mindre funktion"

Vaccinationsbevisen som smittskyddsåtgärd har tappat delar av sitt syfte nu när smittan skenar, anser socialminister Lena Hallengren (S).– De fyller en mindre funktion, kan man väl ändå vara ärliga och säga, än vad vi hade hoppats och trott, säger hon till Sveriges Radio..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.