SvD > Nyheter

Saturday, 29 January, 10:42

SvD - 08 dec 21 kl. 21:28

IOK ger miljonstöd till afghanska idrottare
Läs mer på SvD
Läs mer om:
IOK

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IOKger , miljonstödtill , afghanska, idrottare

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Ny lag ska täppa till "fult knep" vid lokalval

Regeringen vill täppa till en lucka i lagen vid val till kommuner och regioner. En lokal SD-ledamot har själv kallat det för ett ”fult knep”.– Det är ett sätt att använda sig av lagstiftningen som jag inte tror väljarna uppskattar, säger civilminister Ida Karkiainen (S)..

SvD - 15 minuter sedan

Norge byter OS-skidåkare

SvD - 1 timme sedan

Löftet om frihet som aldrig infriades

Lea Ypis memoar beskriver väl både den totalitära statens förtryck, och otryggheten när institutioner rasar och elementär ordning inte kan upprätthållas. .

SvD - 1 timme sedan

"Vaccinationsbevis fyller mindre funktion"

Vaccinationsbevisen som smittskyddsåtgärd har tappat delar av sitt syfte nu när smittan skenar, anser socialminister Lena Hallengren (S).– De fyller en mindre funktion, kan man väl ändå vara ärliga och säga, än vad vi hade hoppats och trott, säger hon till Sveriges Radio..

SvD - 1 timme sedan

Detaljrika figuriner berättar egna historier

Alexander Tallén tar upp en 1700-talstradition och ger den samtida klädedräkt i sina utsökta figuriner. Linnea Rygaard låter i sitt måleri betraktaren blicka ned i labyrintiska konstruktioner..

SvD - 1 timme sedan

Så slog pandemin mot drogvanorna

När pandemin sköljde in över världen ändrades förutsättningarna för att tillverka, distribuera och konsumera alkohol och droger.Konsekvenserna spretar brett, men vi verkar överlag ha druckit och rökt mindre och färre har dött i överdoser än tidigare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.