SvD > Kultur

Wednesday, 26 January, 09:57

SvD - 08 dec 21 kl. 17:19

Snöflingor räddar inte Pisa-resultatenEtt klipp där en lärare får ett utbrott på sina elever har fått viral spridning på sociala medier. Föräldrareaktionerna visar på ett av den svenska skolans stora problem. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Pisa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöflingor, räddarinte , Pisa-resultaten

Fler nyheter från SvD

SvD - 16 timmar sedan

Den orörda kroppen är plötsligt ”onormal”

SVT:s Erik Galli verkar mer intresserad av att berätta om sina skönhetsingrepp än att undersöka vad som får människor att utsätta sig för enorma risker. Vad håller på att ske när små barn längtar efter botox?.

SvD - 18 timmar sedan

Första deltävlingen till Avicii Arena

Melodifestivalen har fått en fast punkt i sista sekunden. Första deltävlingen kommer att äga rum på Avicii Arena i Stockholm. Men besked om de andra delarna samt finalen dröjer..

SvD - Igår: 09:49

Regeringen höjer evenemangsstödet

Regeringen höjer maxbeloppet i evenemangsstödet och utökar andelen man kan få stöd för från 70 till 90 procent..

SvD - I förrgår: 05:41

Ännu en gala i pandemins skugga

Restriktionerna är tillbaka och filmbranschen krisar. Samtidigt lägger vi ännu ett svenskt filmår bakom oss och många priser ska delas ut. Det är dags för årets Guldbaggegala..

SvD - I förrgår: 20:14

Olika ryska ledare – samma drömmar

Rysslands agerande mot Ukraina och andra grannländer är i allt väsentligt en upprepning av de teman som har präglat rysk utrikespolitik historiskt sett..

SvD - 23 jan 22 kl. 06:33

De har störst chans på Guldbaggegalan

På måndag gör förra årets svenska filmer upp på en nedskalad Guldbaggegala.Flest vinstchanser har den svensk-costaricanska regissören Nathalie Álvarez Meséns långfilmsdebut ”Clara Sola”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.