Nyan > Svenskfinland

Monday, 24 January, 11:12

Nyan - 08 dec 21 kl. 11:17

Fyra misstänkta för snatterirädStöld, bedrägerier och snatterier: det är vad fyra personer misstänks för efter att ha gripits av polisen i helgen. .
Läs mer på Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, misstänktaför , snatteriräd

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

Tekniskt fel hos ÅHS påverkar ålänningars Kanta-sidor

På grund av ett ännu okänt fel i ÅHS vårdinformationssystem har många ålänningar inte fått sina genomgångna covid-infektioner rapporterade till sina Kanta-sidor. Felet kan ge dem problem vid utlandsresor. .

Nyan - 18 timmar sedan

36 nya covidfall

ÅHS rapporterar 36 nya fall idag, söndag. Ingen uppgift om hur många som vårdas på sjukhus. TEXT: Heidi Hendersson heidi.

Nyan - 21 timmar sedan

FC Åland ser fram emot kamratmöte

FOTBOLL. Det är inte bara IFK Mariehamn som inleder försäsongen på allvar i dag. Matchmotståndarna FC Åland är också redo för årets första möte.

Nyan - 22 timmar sedan

Covid-demonstration på torget

Ett hundratal ålänningar sammanslöt på torget under lördagskvällen som en del av ”World Wide Rally for freedom”, ett led med globala demonstrationer mot covidpass och mot tvångsvaccinering. En av talarna var lagtingsledamot Stellan Egeland (Ob). – Vaccinet har delat upp oss i två grupper.

Nyan - Igår: 09:00

Stigande bränslepriser och brist på personal oroar rederierna

Rederierna börjar återhämta sig från coronakrisen. Det visar den rederibarometer som Transport- och kommunikationsverket Traficom, Rederierna i Finland och Ålands landskapsregering har låtit göra. .

Nyan - Igår: 06:00

Pensionsjättens nya ansikte är välbekant för ålänningarna

Pensionsförsäkringsbolaget Veritas har starka band till Ålands näringsliv, både som investerare och som företagens partner inom pensionsskyddet.Vd:n Carl Haglund var nyligen på besök för att presentera sig. .

Nyan - I förrgår: 08:42

Begränsningar i polisens tillståndsservice

På grund av den rådande coronasituationen har man tillfälligt infört vissa begränsningar vid polisens tillståndsservice. Bara en kunddisk är öppen och man tar emot endast en kund, en familj eller ett sällskap åt gången. Övriga måste vänta utanför kundutrymmet och detta kan leda till köbildning, påpekar Ålands polismyndighet i ett pressmeddelande.

Nyan - Igår: 17:57

65 nya covidfall

65 nya fall av covid-19 konstaterades på Åland under lördagen. Detta enligt ett mejl från Ålands hälso- och sjukvårds direktör Jeanette Pajunen. (ikj) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - Igår: 12:55

1 762 personer har dött av covid-19 i Finland

Antalet coronafall sjönk en aning under vecka 2, jämfört med veckan innan. I Finland rapporterades nästan 55 500 nya coronavirusfall, vilket är cirka 2000 färre än veckan innan. I tisdags vårdades sammanlagt 360 patienter på bäddavdelningar inom den specialiserade sjukvården jämfört med 372 patienter en vecka tidigare.

Nyan - I förrgår: 09:00

Ikea investerar i Doconomy

Ikeasfärens investmentbolag Ingka Investments och Citibanks riskkapitalbolag Citi ventures investerar nu i Doconomy, techbolaget som marknadsför Åland Index på global nivå. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.