Realtid > Ekonomi

Wednesday, 26 January, 08:56

Realtid - 07 dec 21 kl. 12:54

”Aldrig haft så mycket svart arbetskraft som nu”Gapet mellan den vita och svarta arbetsmarknaden är stor i byggbranschen – och ökar. Lösningen är viten och andra sätt att göra det dyrare att göra fel. Det säger Jessica Löfström, ordförande för Ansvar Säkerhet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Jessica Löfström, Ansvar Säkerhet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aldrig, haftså mycket , svart, arbetskraftsom nu

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 45 minuter sedan

Aspia flyttar in i Nordens största kontorsbyggnad

Till hösten går Aspia Göteborgs flyttlass till nya Citygate, ett 36 våningar högt kontorshus på 144 meter. .

Realtid - 1 timme sedan

Är det verkligen Selin som sitter i Hoists förarsäte?

Storägarnas beteende kring Hoists styrelse reser många frågetecken. Dessa blir inte mindre av att Erik Selin är den ena storägaren. Realtids Torbjörn Isacson anar oråd..

Realtid - 1 timme sedan

Savr satsar på tjänstepensioner

Det blir allt tuffare konkurrens om svenskarnas tjänstepensioner. Nu startar fonduppstickaren Savr ett erbjudande inom området. Fokus ligger på att få ned avgifterna som konsumenterna betalar.

Realtid - 2 timmar sedan

Kalender onsdag 26 januari 

Realtid - 2 timmar sedan

Handelsbanken: För tidigt för Riksbanken att höja styrräntan

”Att höja räntan för att elpriser är höga skulle bara urholka köpkraften än mer och riskerar att stoppa den positiva utvecklingen på arbetsmarknaden”, säger Christina Nyman, Handelsbankens chefsekonom..

Realtid - 2 timmar sedan

Alla måste betala sin del av klimatnotan

Den globala ekonomiska tillväxten på närmare 6 procent under 2021 kommer med en klimatnota. Den snabbaste lösningen är att utsläppskostnaderna internaliseras genom en global handel med utsläppsrätter. Det skriver Therese Persson, makroanalytiker på Danske Bank..

Realtid - 13 timmar sedan

Här är Selins och Arwidssons favoritstyrelse

Fd Intrum-vd:n Lars Wollung är Per Arwidssons och Erik Selins kandidat till ordförandeposten i Hoists nya styrelse. Här är alla övriga kandidater..

Realtid - 14 timmar sedan

Rekryteraren: “Stoppa löneruschen”

Kompetensbristen har drivit upp lönerna så pass att juniora kandidater kan kräva chefslöner. Men Zarina Virsholm, partner på Sharp Recruitment & Consultants, menar att det finns bättre sätt att locka och behålla talanger. .

Realtid - 17 timmar sedan

Nätverksfokus för västsvenskt investerarmöte

GU Ventures tar i år över som arrangör av konferensen Connect2Capital i Göteborg och lockar investerare från elva länder. I år har evenemanget fokus på nätverk mellan riskkapital, industri och akademi..

Realtid - 19 timmar sedan

Neil Young hotar att lämna Spotify efter vaccindesinformation från Joe Rogan 

Artisten Neil Young hotar att ta bort sin musik från Spotify efter att musikströmningstjänstens mest populära podcaster, Joe Rogan, intervjuat två vaccinmotståndare som bland annat sade att staten "hypnotiserat" befolkningen att vaccinera sig. Det skriver The Verge.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.