Realtid > Ekonomi

Monday, 15 August, 02:26

Realtid - 07 dec 21 kl. 12:54

”Aldrig haft så mycket svart arbetskraft som nu”Gapet mellan den vita och svarta arbetsmarknaden är stor i byggbranschen – och ökar. Lösningen är viten och andra sätt att göra det dyrare att göra fel. Det säger Jessica Löfström, ordförande för Ansvar Säkerhet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Jessica Löfström, Ansvar Säkerhet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aldrig, haftså mycket , svart, arbetskraftsom nu

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 8 timmar sedan

Daniel Stattin: "Slentrianmässig tillämpning av FI:s schablontabeller för sanktionsavgifter"

Högsta förvaltningsdomstolen har nyligen haft anledning ta ställning till användningen av och beloppen i Finansinspektionens schablontabeller för sanktionsavgifter för felaktig transaktionsanmälan från insynspersoner och närstående. JP Infonets expert Daniel Stattin analyserar målet..

Realtid - 13 timmar sedan

Här är rådgivarna i uppgörelsen

Realtid - 13 timmar sedan

SAS säkrar 700 miljoner USD i debtor-in-possession-finansiering

SAS har ingått ett avtal om debtor-in-possession-finansering (”DIP-finansering”) om 700 miljoner USD med fonder som förvaltas av Apollo Global Management..

Realtid - I förrgår: 15:53

Italiens högerparti vill att staten köper Telecom Italia

Italiens nationalkonservativa parti Italiens bröder, som leder opinionsmätningarna inför valet nästa månad, vill att Telecom Italia privatiseras och att man säljer av tillgångar i ett försök att minska bolaget skulder..

Realtid - I förrgår: 14:58

Tre bolag från Kina ansöker om avnotering i USA

Kinesiska företag som är noterade i USA sjunker under fredagen i förhandeln. Anledningen förklaras vara att bolagen China Life Insurance, PetroChina och Sinopec tillkännagivit planer på avnotering från den amerikanska börsen..

Realtid - I förrgår: 14:22

Per Lindvall: Frågan är hur höga räntor som vår ekonomi tål

\u003cspan style=\u0022font-weight: 400;\u0022\u003eAtt inflationen vek av något från den uppåtgående kurvan i juli är inte mycket att glädjas över. Det var mest elpriserna som säsongsmässigt vek ner. Det tar inte udden av att den råvarudrivna inflation som vi nu upplever är en rejäl utmaning för vårt monetära system, som inte är uppbyggt för att klara sådana chocker.

Realtid - I förrgår: 14:04

Prada vill ta in 1 miljard dollar genom notering i Milano

Lyxmärket Prada hoppas kunna ta in minst 1 miljard dollar genom en notering på Milanobörsen. Det skriver Bloomberg News som hänvisar till källor..

Realtid - I förrgår: 14:00

Annie Lööf gör som Per Lindvall säger

Centerpartiet vill använda Svenska kraftnäts mångmiljardkassa till att pressa elpriserna. Det var precis det Realtids Per Lindvall föreslog i början av augusti..

Realtid - I förrgår: 13:57

Carnegie Corporate Bond: Nordiska krediter är fortfarande attraktivt värderade

Fonden Carnegie Corporate Bond A steg 1,37 procent i juli. Sedan årsskiftet har fonden minskat 5,57 procent. Det framgår av en månadsrapport från förvaltarduon bestående av Niklas Edman och Maria Andersson..

Realtid - I förrgår: 13:20

Monica Pasanen går in när Pia Ohlson lämnar som finanschef för Rottneros

Massaproducenten Rottneros finanschef Pia Ohlson kommer lämna sin tjänst den 5 september..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.