SvD > Nyheter

Tuesday, 18 May, 17:12

SvD - 20 apr 21 kl. 08:34

Flera teorier vad som ligger bakom biverkningInom kort ger Folkhälsomyndigheten besked om hur man i Sverige ska gå vidare med Astra Zenecas vaccin. Problemet är att forskare ännu inte vet vad som orsakar den ovanliga med allvarliga biverkningen. Men det finns hypoteser och stämmer de så kan det finnas en behandling. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Folkhälsomyndigheten, Sverige, Astra Zenecas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera teoriervad som , ligger, bakom, biverkning
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SvD

SvD - 3 timmar sedan

Livia, 17: Mobilförbud i klassen låter rimligt

Ett förbud mot mobiltelefoner i skolans klassrum föreslås nu av regeringen och samarbetspartierna.– Som tonåring vet jag inte hur mycket jag gillar det, men jag kan medge att det kan vara distraherande med mobilen, säger 17-årige Jack Eriksson..

SvD - 30 minuter sedan

Ekot granskar reporterärende på nytt

Ekot ska göra en ny intern granskning angående den reporter som inledde en relation med en man som hon själv bevakat journalistiskt och som Säpo klassat som ett hot mot rikets säkerhet..

SvD - 1 timme sedan

Nytt liv åt Gyllene uttern

SvD - 1 timme sedan

Cannabis är big business.

Hemmaodling ökar i svenska källare och många aktörer vill tjäna stora pengar på cannabis. Men trots hajpen är det inte alla gräsaktier som är gröna..

SvD - 1 timme sedan

Cityägare betalar fansens finalresa

Manchester Citys ägare vill underlätta för supportrarna – och planerar att betala deras resa till Champions League-finalen i Porto..

SvD - 2 timmar sedan

NHL-kedja kan leda Tre Kronor i VM: "Bra kemi"

Tre Kronor inleder ishockey-VM mot Danmark på lördag.Sannolikt med Rickard Rakell, Isac Lundeström och Victor Olofsson i en ren NHL-kedja.– Jag tror att vi kommer hitta bra kemi där, säger Olofsson..

SvD - 2 timmar sedan

Sverige tecknar avtal om nya doser från Pfizer

Sverige har tecknat avtal på omkring 20 miljoner ytterligare vaccindoser under de kommande två åren. Därtill finns en option om ytterligare 20 miljoner dosor under samma period, uppger regeringen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.