SVT > Inrikes

Saturday, 29 January, 11:07

SVT - 06 dec 21 kl. 17:15

Här hittar du information om covidbevisHar du frågor och funderingar kring covidbevis och hur man laddar ner det? I länken nedan hittar du samlad information..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här hittardu , informationom , covidbevis

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

200 drönarrapporter – de flesta avfärdade

Mellan den 15 och 23 januari rapporterades cirka 200 iakttagelser om drönare in till polisen. Huvuddelen är redan avfärdade och enligt polisen finns än så länge inga bevis för att främmande makt legat bakom drönarflygningarna i Sverige, skriver DN. – Av de cirka 200 rapporter vi har utrett har vi inte kunnat se det, säger kommenderingschefen kring drönarutredningarna, Per Engström, till tidningen..

SVT - 5 timmar sedan

29 januari: Nattens nyheter

Bro kollapsade i Pittsburgh – buss och flera bilar föll ner i ravinEn buss och flera bilar störtade ner i en ravin när en bro kollapsade i amerikanska Pittsburgh. Tio personer skadades lindrigt och fyra av dem fick föras till sjukhus. USA:s president Joe Biden hade ett sedan tidigare inplanerad besök i staden med anledning av satsningar på åldrad infrastruktur.

SVT - 6 timmar sedan

EU förbjuder färgämne i godis

Det vita färgämnet titandioxid (E171), som används i bland annat läsk, glass, tuggummi och godis, är inte längre tillåtet som tillsats i livsmedel inom EU..

SVT - 7 timmar sedan

Mimmi Piggs nya look rör upp känslor på Twitter

Under veckan som gått har sociala medier-flödena gått varma av kontroverser, vare sig det handlar om kjolregler för elever eller Spotifys tvist med rocklegendaren Neil Young. Det kanske märkligaste bråket gäller dock något helt annat – nämligen seriefiguren Mimmi Piggs nya kläder..

SVT - 10 timmar sedan

Nu skärps antibiotikareglerna för djur i EU

Friska djur ska inte längre kunna ges antibiotika. Det slår en ny EU-förordning fast. Förhoppningen är att de nya reglerna ska minska spridningen av antibiotikaresistenta bakterier.

SVT - 12 timmar sedan

SKB:s vd om kärnbränslet: ”Jag känner mig väldigt trygg”

Under torsdagen sa regeringen ja till slutförvar av använt kärnbränsle. Det innebär att Svensk kärnbränslehanterings (SKB) ansökan om ett slutförvar 500 meter ner i urberget i Forsmark nu kan bli verklighet. SKB:s vd Johan Dasht gästade Morgonstudion för att kommentera beslutet..

SVT - 18 timmar sedan

Därför ljög stjärnkocken Björn Frantzén för Michelinguiden

Kocken Björn Frantzén har jobbat hårt för att bli en av världens bästa kockar och 2018 tilldelades hans restaurang högsta betyg av den prestigefyllda Michelinguiden. Men för att försöka lista ut betyget i förväg drog Björn Frantzén en vit lögn när han fick ett telefonsamtal från den berömda guidebokens chef..

SVT - 18 timmar sedan

Dramatisk väderhelg väntar

Mycket besvärligt väder väntas i landet i helgen när ovädret, som i Danmark döpts till Malik, drar in. Räkna med mycket hårda vindar med stormstyrka i byarna. Nu är det dags att surra fast utemöbler och andra lösa föremål..

SVT - 18 timmar sedan

Misstänkta IS-kvinnorna släppta på fri fot

De två kvinnor som igår anhölls misstänkta för att ha begått krigsbrott i samröre med terrorgruppen IS har försatts på fri fot, rapporterar Ekot..

SVT - 20 timmar sedan

Regeringen vill införa kronvittnen

Regeringen föreslår att det ska bli möjligt för rättsväsendet att använda sig av så kallade kronvittnen, där en brottsmisstänkt lämnar väsentliga uppgifter om allvarliga brott som någon annan begått, i utbyte mot en strafflindring..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.