SVT > Inrikes

Thursday, 11 August, 20:33

SVT - 06 dec 21 kl. 17:10

Här får du hjälp om du blir utsatt för psykisk eller fysisk misshandelÄr du utsatt för psykisk eller fysisk misshandel så finns det hjälp att få. I länken nedan finner du bl a information om vad psykiskt våld är och vilka organisationer man kan vända sig till. Är det akut – ring 112!.
Läs mer på SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här får du hjälpom du blir , utsattför , psykisk eller fysisk misshandel

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Myndighet om Vänsterpartiets ”Sverigepriser”: Omöjligt förslag

Vänsterpartiet vill sänka elpriserna genom att dela upp prissättningen mellan utlandspriser och svenska priser. Men förslaget strider mot EU:s konkurrenslagstiftning, enligt Svenska kraftnät..

SVT - 2 timmar sedan

Hultqvist: Utesluter inte att Sverige kan tillverka vapen åt Ukraina

Det är inte uteslutet att Sverige kommer att producera vapen åt Ukraina. Det uppger försvarsminister Peter Hultqvist (S) för SVT. – Men det är för tidigt att säga, säger han..

SVT - 4 timmar sedan

Småbarnsmamman har flyttat sju gånger på 11 år: “Är en helt vanlig person”

Jennifer Pope har flyttat mellan andrahandskontrakt sju gånger under de senaste 10-11 åren, trots att hon har stått i bostadskön i Stockholm i mer än tio år. Ola Serneke är byggentreprenör och förespråkar marknadshyror för att komma till rätta med bostadsbristen. – Jag är en människa, jag vill ha någonstans att bo.

SVT - 7 timmar sedan

Regeringens beslut: Man på Turkiets lista ska utlämnas

Mannens namn har figurerat i turkiska medier som en av personer som Erdogan vill ha utlämnad. Nu har Sveriges regering fattat beslut om att lämna ut honom..

SVT - 9 timmar sedan

Sverige tar marknadstronen inom europeisk energiexport

Ökad svensk försäljning av energi petar problemtyngda Frankrike från pallen som Europas största exportör, enligt en färsk rapport. ”Strukturella problem med kärnkraftsflottan har inneburit att Frankrike varit tvunget att säkra stora mängder energi från andra länder”, skriver konsultföretaget Enappsys..

SVT - 10 timmar sedan

I höst inleds porr- och relationsutbildning i skolan

Undervisningen om sex- och samlevnad byter namn till 'sexualitet, samtycke och relationer'. Enligt debattören och genusvetaren Nina Rung gynnar kunskap om bra kontra dåliga förhållanden de unga. – Det här påverkar eleverna på riktigt i resten av livet, säger hon i Morgonstudion..

SVT - 13 timmar sedan

Fler jobbar – men framåt hopa sig orosmolnen

Arbetslösheten fortsätter att minska i hela landet, enligt arbetsförmedlingens nya månadssiffror. Men längre fram hägrar orosmolnen då Sverige går in i en lågkonjunktur..

SVT - 14 timmar sedan

Novus: Miljöpartiet ökar – tar väljare från S och V

Miljöpartiet ökar i SVT/Novus senaste väljarbarometer. Språkröret Märta Stenevi pekar ut klimatpolitiken som främsta skäl, men uppgången beror sannolikt också på stöd från sympatisörer från andra partier..

SVT - 16 timmar sedan

Afghaner kan resa inom landet igen

Ett år efter talibanernas maktövertagande har Afghanistan blivit något säkrare, men också fattigare. Under kriget, som pågick i 20 år, var det för farligt för afghaner att resa inom landet. Men numera kan folk besöka platser de tidigare bara sett på bild..

SVT - 21 timmar sedan

Ny studie: Därför får män oftare cancer

Män får oftare cancer än kvinnor, men ingen vet riktigt varför. Det har antagits att livsstilsfaktorer har en avgörande betydelse, men en ny studie antyder att så oftast inte är fallet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.