SvD > Nyheter

Monday, 17 January, 05:37

SvD - 05 dec 21 kl. 13:07

Modifierat vaccin kan komma i aprilEU-kommissionen kan fatta beslut om uppdaterade vaccin innan årsskiftet.Om det behövs kan nya vaccin vara i cirkulation i Sverige i april, enligt vaccinsamordnare Richard Bergström.– Men det viktigaste just nu är att ta sin tredje dos, säger han..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sverige, Richard Bergström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Modifierat, vaccinkan , kommai , april

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Oro över ökad smitta på äldreboenden

Antalet smittade på landets äldreboenden har ökat de senaste veckorna. Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) oroas över personalbristen när smittspridningen i samhället breder ut sig.– Nu är vi där igen, säger Greger Bengtsson, SKR:s samordnare för äldreomsorg..

SvD - 4 timmar sedan

Nytt vulkanutbrott i Tonga

SvD - 5 timmar sedan

Hälsoknepet: hitta sin tränings ”sweet spot”

För att hålla i träningsvanan gäller det att hitta sin ”sweet spot”, den ansträngningsnivån då träningen känns härlig. ”Det är inte några häpnadsväckande intensiteter av fysisk aktivitet man behöver nå”, säger Örjan Ekblom, professor i idrottsvetenskap..

SvD - 5 timmar sedan

Generna styr din hälsa – till hälften

Vilken roll spelar de gener vi har fått från våra föräldrar för hur vi mår, ser ut och tillgodogör oss träning? Ganska stor verkar det som, men det finns fortfarande mycket vi kan påverka själva. .

SvD - 5 timmar sedan

4 övningar för barn med öm häl

Hälsmärta hos barn och ungdomar är vanligt, särskilt i 9–15-årsåldern. Den beror på en överbelastning i tillväxt­zonen i hälen. Leg fysioterapeut Sara Schönbeck har både övningar och viktiga råd om hur det kan blir bättre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.