SvD > Nyheter

Thursday, 11 August, 20:20

SvD - 05 dec 21 kl. 10:32

Mariah Careys julhit prisas: ”Upphör aldrig att förvåna mig”
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Careys

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mariah, Careys, julhit, prisas, Upphör, aldrigatt , förvånamig

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Nya, mogna Åkesson – tills L kommer på tal

Jimmie Åkesson ligger lågt i sin femte valrörelse som partiledare. Men räcker det för att liberala väljare ska acceptera det gamla pariapartiet?.

SvD - 5 minuter sedan

Passivitet bakom svälten på Afrikas horn

Den annalkande svältkatastrofen på Afrikas horn kommer att beröra många miljoner människors liv, men trots att den redan dokumenterats i månader är omvärlden närmast passiv. Det pågående kriget i Ukraina är en av anledningarna, men utgör långt ifrån hela förklaringen..

SvD - 15 minuter sedan

Fyra gånger snabbare uppvärmning av Arktis

Uppvärmningen av Arktis har gått fyra gånger fortare än av resten av jorden under de senaste 40 åren, enligt en ny studie. Det är betydligt snabbare än vad man tidigare har trott..

SvD - 15 minuter sedan

Plats för två i ny citysuv – utan el

Toyotas minsta bil har vuxit och blivit med ett “X”. Förvandlingen innebär en något upphöjd citysuv med gott om plats för två personer. Här finns en rad finesser som stora 18-tums hjul och stort öppningsbart tak, men eldrift dröjer ett tag till..

SvD - 30 minuter sedan

”Skyddat elpris kan förvärra problemen”

Det är förståeligt att politiker vill skydda konsumenter mot oskäligt höga priser på elmarknaden. Men de förslag som nu förs fram riskerar att förvärra problemen på elmarknaden, skriver Pär Holmberg och Thomas Tangerås..

SvD - 1 timme sedan

Sverige sist i dubbla lagkappsfinaler

Sverige var i lagkappsfinal på 4x200 meter frisim på både herr- och damsidan.Men några EM-medaljer blev det inte.Både damerna och herrarna slutade sist i sina respektive finaler..

SvD - 1 timme sedan

LRF varnar för dyrt "nya normala"

Årets skörd väntas bli normal, enligt Jordbruksverket. Lantbrukarnas riksförbund höjder dock ett varningens finger för ”det nya normala”..

SvD - 2 timmar sedan

”Nedskärningar påverkar våra möjligheter”

Det går inte att jämföra dagens situation för Arbetsförmedlingen med 90-talet. Nedskärningar och pandemin har också påverkat verksamheten mycket de senaste åren, skriver Annika Pegelow, Arbetsförmedlingen, i en replik. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.