SvD > Nyheter

Monday, 17 January, 05:16

SvD - 05 dec 21 kl. 03:23

El Salvador köper mer bitcoin
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Salvador

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: El Salvador, köper, mer, bitcoin

Fler nyheter från SvD

SvD - 3 timmar sedan

Nytt vulkanutbrott i Tonga

SvD - 5 timmar sedan

Hälsoknepet: hitta sin tränings ”sweet spot”

För att hålla i träningsvanan gäller det att hitta sin ”sweet spot”, den ansträngningsnivån då träningen känns härlig. ”Det är inte några häpnadsväckande intensiteter av fysisk aktivitet man behöver nå”, säger Örjan Ekblom, professor i idrottsvetenskap..

SvD - 5 timmar sedan

Generna styr din hälsa – till hälften

Vilken roll spelar de gener vi har fått från våra föräldrar för hur vi mår, ser ut och tillgodogör oss träning? Ganska stor verkar det som, men det finns fortfarande mycket vi kan påverka själva. .

SvD - 5 timmar sedan

4 övningar för barn med öm häl

Hälsmärta hos barn och ungdomar är vanligt, särskilt i 9–15-årsåldern. Den beror på en överbelastning i tillväxt­zonen i hälen. Leg fysioterapeut Sara Schönbeck har både övningar och viktiga råd om hur det kan blir bättre..

SvD - 6 timmar sedan

Smittan på äldreboenden har tiodubblats: ”Svårt”

Smittspridningen ökar på svenska äldreboenden – och tiodubblades på två veckor. En utveckling som är svår att förhindra när samhällspridningen slår rekord. Men på äldreboendet Villa Solhem i Spånga känner personalen numera en större trygghet inför risken att smittan tar sig in..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.