SvD > Nyheter

Tuesday, 18 January, 07:41

SvD - 04 dec 21 kl. 07:05

Ny modell ger svar om vaccin och nya varianterEn ny modell kan beräkna hur bra vaccin fungerar på nya coronavirusvarianter. Den är högaktuell med tanke på omikron.– Det är en studie som jag tror kommer visa sig användbar rätt snart, säger forskaren Deborah Cromer..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Deborah Cromer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny modellger , svarom , vaccinoch nya , varianter

Fler nyheter från SvD

SvD - 10 minuter sedan

Björn Natthiko Lindeblad är död – blev 60 år

Den tidigare näringslivschefen och buddistmunken Björn Natthiko Lindeblad är död. Enligt ett förskrivet inlägg som publicerades på hans Facebooksida tidigt på tisdagsmorgonen ska han ha avslutat sitt liv. Han blev 60 år..

SvD - 1 timme sedan

M ska pressa Hallengren i socialutskottet

Socialminister Lena Hallengren (S) ska få svara på Moderaternas anklagelser om mörkläggning av pandemihanteringen på tisdagens sammanträde med socialutskottet.– Lägg korten på bordet, säger Camilla Waltersson Grönvall (M)..

SvD - 1 timme sedan

"Aldrig sett så höga tal förut"

Den svenska sjukfrånvaron når nya rekordnivåer.Vabbandet ligger nästan dubbelt så högt som förra året – och ansökningarna om smittbärarpenning har slagit i taket.– Vi har aldrig haft ett så högt inflöde på det som vi har nu, säger Leif Höök på Försäkringskassan..

SvD - 1 timme sedan

Forskare: Ultraprocessad mat farligare än folk tror

Nuggets, fryst färdigmat, energibars och andra ultraprocessade produkter ligger högt på svenskarnas shoppinglistor. Men maten vi tycker så mycket om kopplas till fetma och kan nu, erfar SvD, varnas för i de nya Nordiska närings­rekommendationerna. .

SvD - 1 timme sedan

Så drog regeringen ner mörkläggningsgardinen

Centrala delar av regeringens arbete under pandemin har bedrivits helt utan dokumentation. Ingenting finns bevarat om hur det egentligen gick till när Sverige valde en annan väg än resten av världen..

SvD - 1 timme sedan

Kravet: Stärk försvaret redan i vårbudgeten

Försvarsberedningen bör omedelbart kallas in eftersom Sveriges försvar snabbt behöver stärkas. Det kravet kommer KD framföra till försvarsminister Peter Hultqvist (S) som gästar utskottet på tisdag. M, SD, L och C har samma krav.

SvD - 1 timme sedan

Vältränade svettas mer – även efter 60

18 januari | Svettas vi mer om vi är vältränade? Varje dag under januari synar SvD vetenskapen bakom ett vanligt påstående om träning och hälsa..

SvD - 1 timme sedan

Metsola maltesisk favorit i EU-val

Lilla Malta är EU:s minsting till både folkmängd och yta, men kan ändå snart hålla en av unionens tyngsta poster.I dag kan Roberta Metsola väljas till EU-parlamentets talman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.