SVT > Ekonomi

Tuesday, 18 May, 17:16

SVT - 19 apr 21 kl. 19:53

Experterna: Då kommer börskraschenStockholmsbörsen har fortsatt stiga i april, och sedan kraschen i mars 2020 har den rusat mer än 90 procent. Prognoserna ser fortsatt ljusa ut, men flera börsexperter ser en nedgång på horisonten. – Den dagen pandemin är slut så är börsuppgången slut, säger fondförvaltaren Simon Blecher i veckans avsnitt av Ekonomibyrån..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Simon Blecher, Ekonomibyrån

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExperternaDå kommer , börskraschen
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SVT

SVT - Igår: 10:36

Elon Musk får bitcoin-kursen att skaka

Kursen på kryptovalutan bitcoin har stigit kraftigt de senaste åren, men nu har kursen fallit efter inlägg på Twitter från Teslachefen Elon Musk..

SVT - Igår: 17:23

Den stora flocken kan dölja rötägg

Rekordmånga bolag noterades på Stockholmsbörsen under det första kvartalet. Samtidigt varnar experter för att den starka tillströmningen av bolag kan dölja övervärderade bolag. Investerare och privatpersoner som köper aktier bör därför agera försiktigt..

SVT - Igår: 17:22

Rekordmånga bolag noteras på börsen

Under årets första kvartal slogs rekord i antal noteringar på Stockholmsbörsen och trycket är fortfarande högt. Hittills har hela 35 nya bolag gått in på börsen..

SVT - 11 maj 21 kl. 16:56

Razzia mot Oscar Properties

Ekobrottsmyndigheten har i förra veckan genomfört en razzia mot fastighetsbolaget Oscar Properties huvudkontor, skriver Dagens Industri..

SVT - 11 maj 21 kl. 14:09

Börsen faller brett

Stockholmsbörsen följer nedgången i Asien, som enligt bedömare i sin tur beror på teknikaktier gick dåligt i USA på måndagen..

SVT - 11 maj 21 kl. 10:23

Kommunernas ekonomi god – trots pandemin

Guldregn från staten över kommunerna även i år – ekonomin är god hos kommuner och regioner, enligt organisationen Sveriges Kommuner och Regioner (SKR)..

SVT - 09 maj 21 kl. 13:53

Lunds kommunala bostadsbolag testar delningsboende

På flera håll i landet planeras nu för den nya boendeformen co-living. I Lund planerar det kommunala fastighetsbolaget LKF bygga kollektivt boende för ett 70-tal personer i ett pilotprojekt för delningsboende..

SVT - 09 maj 21 kl. 13:53

Ny boendeform skippar bostadskön – matchar hyresgästerna i delade lägenheter

Gigantiska bolån eller tiotals år i bostadskön. Det har länge varit krav för att få in en fot på bostadsmarknaden, åtminstone i storstäder. Nu håller en ny boendeform på att etableras i Sverige som kanske kan innebära att fler unga vuxna kan få egen lägenhet.

SVT - 05 maj 21 kl. 09:05

Swedbank tilldelas böter

Swedbank tilldelas böter på totalt 46,6 miljoner kronor av Stockholmsbörsen..

SVT - 04 maj 21 kl. 19:43

Prisökningar på villor i rekordtakt

Priserna på villor har stigit kraftigt det senaste året och fortsätter upp.  Ökningstakten är nu den högsta sedan man började mäta på 1980-talet, enligt SBAB:s prisindex..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.