GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 17 January, 05:01

GöteborgsPosten - 02 dec 21 kl. 22:07

Så ska MP stoppa sänkningen av bensinskattenFrån regeringskansliet till barrikaderna, för att stoppa sänkningen av bensinskatten. Den före detta klimatministern Per Bolund tar strid mot vad han kallar den "blåbruna" budgeten..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
MP, Per Bolund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Så ska MP stoppa, sänkningenav , bensinskatten

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Stora strömavbrott i ovädrets spår

De kraftiga vindarna orsakar stora problem. Tusentals hushåll har drabbats av strömavbrott, broar har stängts och tågtrafik ställts in..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Oväder med stormbyar och elavbrott

Ett område med hårda vindar, lokalt stormbyar, har rört sig över Sverige under natten. Strömavbrott till följd av fallna träd har rapporterats på flera håll..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Ännu ett nordkoreanskt robottest

Nordkorea har avfyrat en "oidentiferad projektil", uppger den sydkoreanska militären. De senaste två veckorna har flera misstänkta provskjutningar rapporterats. Så sent som i fredags avfyrades två robotar från en järnvägsvagn..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nya Zeeland skickar flyg till isolerat Tonga

Nya Zeeland har skickat flyg till Tonga för att bedöma skadorna efter den tsunami som orsakades av ett underjordiskt vulkanutbrott för två dagar sedan..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Avvaktande inledning på börsveckan i Asien

De ledande börserna i Asien inledde handelsveckan svagt uppåt och runt nollan i avvaktan på tillväxtsiffror för fjärde kvartalet från Kina..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Två bilar och garagelänga i brand

Under natten till måndag fattade en bil eld i Gårdsten och därefter spreds sig branden vidare till ytterligare en bil och en garagelänga. Räddningstjänst, polis och ambulans larmades till platsen..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Stor polisinsats efter mordförsök i Göteborg – en till sjukhus

Polisen: ”Vi fick in ett larm om att en person ska ha blivit knivskuren.”.

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Patient fick fem fentanylplåster – boende anmäls

Ett korttidsboende i Norrbotten överdoserade en patient med flera fentanylplåster. Nu har händelsen lex Sarah-anmälts till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo), rapporterar.

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Ny premiärminister i Nordmakedonien

Parlamentet i Nordmakedonien har utsett den socialdemokratiske partiledaren Dimitar Kovacevski till ny premiärminister..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Nytt vulkanutbrott i Tonga

Ett nytt underjordiskt vulkanutbrott har skett i Tonga, tre dagar efter det förra utbrottet, uppger en övervakningstjänst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.