News55 > Nyheter

Friday, 21 January, 11:31

News55 - 02 dec 21 kl. 22:25

Skola utrymd – misstänker pepparsprejPå torsdagen evakuerades totalt 125 personer från en gymnasieskola i Lund efter larm om utsläpp av okänt ämne vid 14-tiden. Ett 40-tal personer i åldrarna 16–17 år har upplevt någon form av besvär. Det är inte känt vad som framkallade reaktionerna. Poli. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Lund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skola, utrymd, misstänker, pepparsprej

Fler nyheter från News55

News55 - just nu

Jönsson klar för Växjö: “En stor utmaning”

Jörgen Jönsson är klar som ny tränare för Växjö i SHL, uppger hans nuvarande klubb Davos på sin hemsida. Enligt Davos lämnar Jönsson, som är assisterande tränare i klubben, Schweiz efter säsongen. Jönsson har tidigare varit i Växjö två säsonger som assi….

News55 - 10 minuter sedan

Nytt bakslag för abortförespråkare i Texas

Högsta domstolen i USA kommer inte att skynda på rättsprocessen gällande den hårda abortlagen i Texas. Beslutet är ytterligare ett nederlag för abortrörelsen i delstaten. HD:s besked innebär att den strikta lagen som förbjuder abort efter sjätte veckan,….

News55 - 10 minuter sedan

Testpaus i Region Kronoberg bryts på måndag

Covidtestningen av allmänheten återupptas på måndag i Region Kronoberg. Testningen pausades i onsdags eftersom regionen hade slagit i kapacitetstaket. – Vi har nu insett, efter diskussion med Folkhälsomyndigheten, och framför allt de ändrade provtagning….

News55 - 15 minuter sedan

EU ska inte avslöja sanktioner mot Ryssland

Det blir kraftiga ekonomiska sanktioner från EU om Ryssland angriper Ukraina, säger utrikesminister Ann Linde (S). Men det är enligt henne fel att i förväg säga exakt vad det blir. – Då kan Ryssland göra en kostnadskalkyl och säga att det inte är så far….

News55 - 1 timme sedan

Ukraina: Fler ryska vapen till separatisterna

USA:s utrikesminister Antony Blinken och Rysslands Sergej Lavrov har satt sig i samtal i Genève i Schweiz. Ukraina anklagar samtidigt Ryssland för att öka tillgången till vapen till det separatistkontrollerade östra Ukraina. Ryssland "fortsätter att utö….

News55 - 15 minuter sedan

Cancerbesked dröjde i fem månader

Ett cancerbesked till två patienter i Blekinge dröjde i fem månader på grund av av personalbrist och neddragningar under sommaren, skriver Dagens medicin. Det var i somras som patienterna opererade bort hudförändringar, som visade sig vara cancer. Men f….

News55 - 15 minuter sedan

Covidutbrott i Malmö igen – match inställd

Malmö Redhawks har drabbats av ett coronautbrott igen. Nu skjuts tisdagens hemmamatch mot Djurgården i SHL upp. Klubbdirektören Patrik Sylvegård berättar för Aftonbladet att fem spelare har testat positivt.

News55 - 1 timme sedan

Våld osynligt i vårdnadsdomar – risk för barnet

Uppgifter om våld eller övergrepp finns i en majoritet av fallen där föräldrar tvistar om vårdnad, boende eller umgänge. Men i många fall vägs inte våldet in i besluten när fallen avgörs i domstol, enligt en kartläggning av Jämställdhetsmyndigheten. – O….

News55 - 5 timmar sedan

Mynt försvann från museum – häleriåtalad frias

Även hovrätten friar den man som anklagats för att ha sålt mynt från Kungliga myntkabinettet på auktioner för miljontals kronor. Den i dag 47-årige mannen har stått åtalad för sex fall av grovt häleri. Enligt åklagaren hade mannen, som tidigare arbetade….

News55 - 30 minuter sedan

Stulen bronsekorre återfunnen

Stölden av en bronsekorre tidigare i veckan i Konsthallen på Kulturens hus i Luleå har fått ett lyckligt slut. Enligt SVT Nyheter Norrbotten har polisen kunnat ta verket i beslag och den ska nu placeras tillbaka i konsthallen. Skulpturen, gjord av konst….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.