SvD > Nyheter

Friday, 21 January, 11:33

SvD - 02 dec 21 kl. 21:40

Djurgården föll ihop i OskarshamnSHL-jumbon Djurgården såg ut att vara på väg mot lagets andra raka seger.Men i slutperioden rasade jumbon ihop.Oskarshamn gjorde då fyra mål och vann till slut med 5–2..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Oskarshamn, SHL, Djurgården

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Djurgården, föll, ihopi , Oskarshamn

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Andersson: M och SD är fast i 90-talets tänk

EU kommer svara ”snabbt och tydligt” om Ryssland agerar i Ukraina, säger Magdalena Andersson (S) i en intervju med SvD. Inrikespolitiskt ligger fokus på skolan. Enligt statsministern driver skolsystemet segregation – en grogrund för gängkriminalitet.

SvD - 15 minuter sedan

”Men hallå?! Hur kunde SvD missa den?”

”The wire”, ”The office” och ”The Vietnam war”. När SvD Kulturs medarbetare röstade fram 2000-talets bästa tv-serier blev det både ris och ros från läsarna. Här är serierna ni tycker att vi missade..

SvD - 15 minuter sedan

EU ska inte avslöja sanktioner mot Ryssland

Det blir kraftiga ekonomiska sanktioner från EU om Ryssland angriper Ukraina, säger utrikesminister Ann Linde (S). Men det är enligt henne fel att i förväg säga exakt vad det blir.– Då kan Ryssland göra en kostnadskalkyl och säga att det inte är så farligt, säger hon i en TT-intervju..

SvD - 30 minuter sedan

Stulen bronsekorre återfunnen

Stölden av en bronsekorre tidigare i veckan i Konsthallen på Kulturens hus i Luleå har fått ett lyckligt slut..

SvD - 45 minuter sedan

Isabel startade en bokklubb

Isabel älskar att läsa – nu har hon startat en egen bokklubb på biblioteket. ”Jag tänkte, om ingen annan gör det får jag göra det själv”, säger hon om sitt initiativ..

SvD - 1 timme sedan

Våld och övergrepp vanligt i vårdnadstvister

Uppgifter om våld eller övergrepp finns i en majoritet av fallen där föräldrar tvistar om vårdnad, boende eller umgänge.I många fall vägs inte våldet in när fallen avgörs i domstol, visar en kartläggning av Jämställdhetsmyndigheten..

SvD - 1 timme sedan

Talibaner inbjudna till Norge i helgen

Talibanstyret kommer till Norge redan denna helg för att förhandla om läget i Afghanistan, meddelar utrikesdepartementet i Oslo..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.