SVT > Inrikes

Wednesday, 19 January, 23:35

SVT - 02 dec 21 kl. 15:21

Meteorologen om ovädret: Kommer nya portioner med snöDet kraftiga snöfallet i söder håller på att dra bort – men räkna inte med att det har snöat färdigt för den här gången..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Meteorologenom , ovädretKommer nya , portionermed , snö

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Hallengren: Besked om nya karantänsregler på torsdag

Folkhälsomyndigheten kommer att presentera nya karantänsregler under torsdagen. Det säger socialminister Lena Hallengren (S) i SVT:s Aktuellt: – Vi ser att samhällsviktiga funktioner blir lidande..

SVT - 1 timme sedan

L: Regeringen har missbrukat pandemilagarna

Regeringen missbrukar pandemilagarna, enligt Liberalerna. Socialminister Lena Hallengren (S) slår ifrån sig kritiken. – Vi missbrukar definitivt inte makten, utan vidtar de åtgärder som vi anser som nödvändiga, säger hon i SVT:s Aktuellt..

SVT - 3 timmar sedan

Civilrättsexperten om skadeståndet till våldtäktsdömd: ”Väldigt speciellt”

En våldtäktsdömd man fick i somras 840 000 kronor i skadestånd – samtidigt som brottsoffret fick 225 000 kronor i ersättning. Fallet har väckt starka reaktioner bland såväl politiker som allmänheten. – Det som gör det här fallet väldigt speciellt är att mannen fortfarande är skyldig.

SVT - 2 timmar sedan

Johansson: Jämkningsregeln ska granskas

Jämkningsregeln kommer att granskas. Det meddelar justitieminister Morgan Johansson efter fallet där en våldtäktsdömd fått 840 000 kronor i ersättning. – Jag har bett våra tjänstemän att inleda en översyn, uppger han..

SVT - 3 timmar sedan

Varnar för kraftig blåst och stormbyar – elbolagen höjer beredskapen

Det blåser kraftigt i delar av Sverige. SMHI varnar för lokala stormbyar i flera län och elbolagen har höjt sin beredskap..

SVT - 4 timmar sedan

Överläkaren: Svårt att se att restriktionerna har så stor betydelse

Viktiga samhällsfunktioner prövas hårt när sjukfrånvaron skjuter i höjden. Nu höjs röster från flera håll om att ändra karantänsreglerna för den som bor med någon som har covid-19. – Jag har svårt att tro att denna typ av restriktioner har någon avgörande betydelse i dag när vi ändå ser en så pass hög smittspridning i samhället, säger överläkaren Magnus Gisslén..

SVT - 6 timmar sedan

Rättegång mot svenske programmeraren Ola Bini inledd

Rättegången mot den svenske programmeraren och internetaktivisten Ola Bini, som åtalats för dataintrång, har inletts i Ecuadors huvudstad Quito. Det uppger Ola Binis svenska presskontakt Anneli Toresson för TT. Rättegången är planerad att pågå från och med onsdag till och med fredag..

SVT - 7 timmar sedan

Så tycker svenskarna om pandemirestriktionerna

Nästan varannan svensk anser att de nya pandemirestriktionerna är på rätt nivå och var fjärde att de är för starka. Samtidigt tycker flest i glesbygd att de är för svaga. Det visar en ny undersökning från Novus..

SVT - 9 timmar sedan

Emma Frans svarar på tittarnas frågor om coronaviruset

Blanda vaccinsorter, karantän och snabbtester. Forskaren Emma Frans svarar på några av de vanligaste coronafrågorna just nu..

SVT - 10 timmar sedan

Därför grät Shekarabi när Magdalena Andersson blev statsminister: ”Väldigt speciell stund”

I november 2021 röstades Magdalena Andersson fram till Sveriges första kvinnliga statsminister. Innan omröstningen ser man socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) röras till tårar bakom statsministern, något som många reagerade på i sociala medier. – Det var mer känslosamt än vad jag var beredd på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.