Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 26 January, 09:20

Dagens Media - 02 dec 21 kl. 13:41

PR-man blir kommunikationsdirektör för Schibsted News MediaSchibsted värvar från norska PR-branschen och utser Bjørn-Martin Bache Nordby som ny kommunikationsdirektör för Schibsted News Media. Han fick jobbet för för sin djupa förståelse för ”Nordens mest omtyckta mediehus”. ”Han den verktygslåda som behövs för att lyckas”, säger Siv Juvik Tveitnes, koncerndirektör för Schibsted News Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Schibsted News Media, PR, Bjørn-Martin Bache Nordby, Nordens, Siv Juvik Tveitnes

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PR-manblir , kommunikationsdirektörför , Schibsted, News, Media

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

Ny rapport: Allt fler marknadsförare överger de externa byråerna

53 procent av de tillfrågade marknadsförarna i en färsk rapport har lämnat sina externa byråer för att ta hem den digitala marknadsföringen..

Dagens Media - 1 timme sedan

Discovery bantar OS-truppen

Discoverys OS-uppställning bantas rejält – experter och kommentatorer stannar i Sverige istället för att vara på plats i Peking..

Dagens Media - 1 timme sedan

Snabbtester, vaccinuppmaning och covidpass – så hanterar mediehusen fjärde vågen

Mediebranschen, precis som resten av Sverige, brottas just nu med stor sjukfrånvaro till följd av omikron. Dagens Media har pratat med Bonnier News, Schibsted, SR, SVT, TV4, Discovery och Nent om hemmajobb vs kontorsnärvaro samt vilka åtgärder som vidtagits för att säkra produktionen..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Han är Årets sportjournalist

Discoverys Joel Segerdahl tilldelas utmärkelsen Årets Sportjournalist 2021 för sin förmåga att ”spegla enskilda händelser och människors betydelse för idrott och i samhället.”.

Dagens Media - 18 timmar sedan

Croneman om kritiken efter Rysslandskrönikan: ”De tillskriver mig saker”

Johan Cronemans kritik mot mediernas bevakning av hotet från Ryssland har väckt kritik, bland annat från DN-kollegan Erik Helmerson. Men Johan Croneman tar det med ro: ”Det verkar som att han – och en del andra – har läst min text ståendes upp och ned i en mörk garderob”..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Google överger FLoC – testar Topics istället

Google tar en ny väg i sökandet efter alternativ till tredjepartskakor. Topics ersätter det tidigare förslaget kallat FLoC..

Dagens Media - 20 timmar sedan

De äger mediebyråerna – så fördelar sig andelarna

Dagens Media kartlägger ägandet av de svenska mediebyråerna. ✓ Koncernchefen Daniel Berg om fördelen med delägarskap ✓ Nowa om strategin bakom börsnoteringen ✓ Hela listan – här är ägarna av mediebyråerna.

Dagens Media - 22 timmar sedan

Nyheter är inte längre viktigast för nyhetsmedier

De flesta nyhetsmedier har lärt sig att raka händelsenyheter inte längre är grejen, skriver Anders Malmsten. Framgången ligger i stället i att skapa ett journalistiskt innehåll som är så angeläget att prenumeranten inte vill avstå från det..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Elgiganten väljer återigen Carat

Elgiganten letade i fjol ny pr- och reklambyrå, men mediebyrån Carat byts inte ut..

Dagens Media - Igår: 08:40

Google tillsätter chef – ska utreda teknikens för- och nackdelar

Debatten om hur techplattformarna påverkar samhället och den mentala hälsan är ständigt pågående. Nu tillsätter Google en chef vars uppgift blir att djupdyka i saken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.