SvD > Nyheter

Wednesday, 26 January, 09:14

SvD - 02 dec 21 kl. 11:29

Skavlan om slutet: "Har varit en fin resa"Efter 13 år som programledare för ”Skavlan” tackar Fredrik Skavlan för sig på fredag.– Det viktigaste jag har lärt mig är att ingen av de personer som jag har mött i programmet har visat sig vara exakt som jag trodde, säger han..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Har, Skavlan, Fredrik Skavlan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skavlanom , slutet, quot;Harvarit en , fin, resa"

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Omkom vid fall från lyftkran

SvD - 1 timme sedan

Unga nekas bolån trots stabil inkomst

I åtta av Sveriges tio största städer nekas unga med fast anställning och stabil inkomst ett bolån för en första bostad på 39 kvadratmeter, enligt en rapport från Skandia..

SvD - 1 timme sedan

"Hundraåringen" blir teater med Claes Malmberg

”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” blir teater. Allan Karlsson – och alla andra roller – spelas av Claes Malmberg..

SvD - 1 timme sedan

"Klimatneutral mjölk" är Årets matbluff

Arlas ekologiska mjölk, marknadsförd med frasen ”netto noll klimatavtryck”, har röstats fram som vinnare till ett tvivelaktigt pris: Årets matbluff.Enligt Äkta vara, som delar ut priset, kan mjölken omöjligt vara klimatneutral..

SvD - 1 timme sedan

Inte ens drottningen vill rädda prins Andrew längre

PODD | Han sägs vara mammas favorit – men när skandalerna kring prins Andrew blev för stora ville inte ens drottning Elisabeth rädda honom. Frågan är vem som nu ska skydda honom? .

SvD - 1 timme sedan

Jagad Johnson åter i "vittnesbåset"

”Partygate”-skandalen dominerar den brittiska politiken, så till den milda grad att premiärministerns veckoliga frågestund nästan förvandlats till ett korsförhör. I dag är det åter dags för Boris Johnson att pressas av kritikerna i underhuset..

SvD - 1 timme sedan

Flera döda i fängelseupploppOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.