Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 17 January, 17:19

Dagensanalys.se - 02 dec 21 kl. 11:00

Fortsatt mörk framtid i trendspaningen What’s on 2022I veckan var det dags för Kairos Future att bjuda in till årets trendspaning ”What’s on 2022”. Företagets VD Erik Herngren stod som vanligt för presentationen, och under 1,5 timme gick han igen hur trenderna ser ut inom såväl film och tv-branschen som pandemi, industri och inom teknikutvecklingen. Givetvis även med en blick till det val har framför oss i höst. Summeringen är att vi går en fortsatt mörk framtid till mötes. It’s complicated, but not spectacular Överlag menar Erik [. ] Inlägget Fortsatt mörk framtid i trendspaningen What’s on 2022 dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
What, Kairos Future, VD Erik Herngren, Överlag, Erik, Fortsatt, Dagensanalys

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt mörk, framtidi , trendspaningen, Whats on , 2022

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 11 jan 22 kl. 19:52

Tado köper Awattar

Smarta termostat-företaget Tado som idag meddelar att man förvärvar energiföretaget Awattar, ett företag som specialiserar sig på rörliga elpriser och lastreglering. Awattar är en energipionjär som erbjuder en unik mjukvara för lastreglering, handel samt hantering, och som kan dra fördel av flexibla energimarknader. Det nya förvärvet innebär att kunder kommer kunna dra nytta av teknologier från båda företagen som gör att kunder automatiskt kan planera sin energiförbrukning av värme och AC till tider med låga priser utan att kompromissa med […] Inlägget Tado köper Awattar dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 30 dec 21 kl. 11:30

Rage Room är julens raket bland upplevelser

När Live it listar årets mest sålda upplevelser hamnar Bodyflights flygupplevelse högst upp. Hotellövernattningar, köra sportbilar och att lösa brevmysterier är andra populära upplevelser bland svenskarna. Årets raket på topplistan över upplevelser köpta inför julen, och i samband med att restriktionerna återigen skärps, är lite mer aggressiv – att slå sönder rum.

Dagensanalys.se - 22 okt 21 kl. 17:29

Piffa upp ditt hem med moderna mattor

En ny matta kan snabbt förändra ditt rum, ibland bara genom att byta till en annan form på mattan eller byta färg. Du kan även snabbt byta känsla i rummet, till exempel en modern matta kan ge en touch av lyx och få rummet att se modernt ut. När du väljer en matta är det viktigt att tänka på rummets storlek och vilken typ av möbler du har.

Dagensanalys.se - 21 dec 21 kl. 13:18

Managementkonsultbolaget Autopista storsatsar på e-commerce

I våras berättade branschmedia om Autopistas rekryteringar där bland annat Frippe Stenberg, tidigare bland annat marknadsdirektör på Tele2 och marknadschef på Svenska Spel, anslöt som senior konsult och partner. Nu tar Autopista nästa steg och rekryterar in två nya partners med mångårig erfarenhet av e-commerce på styrelse- och ledningsgruppsnivå. Tobias Mattsson har levt och andats e-commerce i snart tjugo år.

Dagensanalys.se - 14 dec 21 kl. 16:52

Det är inte bara välbärgade som kan ta in flytthjälp

Det är mycket att tänka på och en hel del planering vid flytt till nytt boende. Den som har bott länge i ett hus som ska flyttas ifrån så är där ofta mycket att göra i form av sortering, bortforsling och städning. Det kan bli lite övermäktigt och det kan vara svårt att hinna med allt själv.

Dagensanalys.se - 07 dec 21 kl. 09:39

Full återhämtning för medieinvesteringarna – uppe på rekordnivåer

Medieinvesteringarna, förmedlade via Sveriges Mediebyråers medlemmar, ökade med 10,2 procent under november, jämfört med samma period föregående år. En majoritet av mediekategorierna ökade under månaden och flera av dem nådde dessutom rekordnivåer. Siffrorna för november visar att medieinvesteringarna nu har återhämtat sig efter pandemin.

Dagensanalys.se - 01 dec 21 kl. 16:52

Få din flytt att flyta på

Vid en flytt så finns det mycket som måste göras, oavsett om det är en privat flytt eller ett företag som ska flyttas. Ibland är det svårt att hitta tid till allt som måste göras och då kan det vara skönt att exempelvis hyra in en flyttfirma i Uppsala. Bor man runt Stockholm, Södertälje och Uppsala så går det att få hjälp med det mesta som rör flytten hos Norra flytt AB.

Dagensanalys.se - 30 nov 21 kl. 16:24

Sitt och sov bekvämt

I många hem vill man gärna kunna erbjuda gäster att sova över om de har rest långt eller man har barn som vill ha kompisar på övernattning. Ibland har man kanske inte möjlighet att erbjuda ett särskilt rum för övernattning men med en bäddsoffa kan man kombinera exempelvis ett tv-rum med en övernattningsmöjlighet.  En bäddsoffa ska vara både snygg, bekväm och praktiskt.

Dagensanalys.se - 25 nov 21 kl. 11:19

Sociala medier i fokus på Internetdagarna 2021

I början av veckan gick årets Internetdagarna av stapeln. Eventet, som årligen anordnas av Internetstiftelsen, skedde även i år helt digitalt, och lade fokus på sociala medier och hur det påverkar oss som människor, vårt nyhetsintag och vår framtid. Dag 1 – Sociala medier Under de två dagarna fanns olika temaspår, som alla deltagare fick välja i förväg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.