SvD > Ekonomi

Monday, 17 January, 05:50

SvD - 01 dec 21 kl. 17:21

Oljepriserna stiger i väntan på Opecs beskedOljepriset stiger inför kommande Opec-möten. Företrädare för världens oljeexporterande länder ska under två dagar mötas för att försöka enas om hur efterfrågan ska hanteras i ljuset av den nya virusvarianten omikron..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Opecs, Opec

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oljepriserna, stigeri , väntan, Opecs, besked

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Rusning efter luftvärmepumpar

Rusningen efter luftvärmepumpar har tilltagit under hösten när elpriset skenat.Att räkna hem en investering har blivit lättare..

SvD - 8 timmar sedan

Vildsvin blåser tryffelälskare på konfekten

Upptäckten av afrikansk svinpest hos vildsvin får italienska fläskproducenter att dra efter andan med oro för en exportsmäll. Dessutom blir nu tryffelälskare blåsta på konfekten..

SvD - 15 timmar sedan

Tesla paxar afrikanska batterimineraler

Tesla har slutit avtal om att köpa nästan all produktion i en av världens största grafitgruvor. Affären tros vara den första i sitt slag, och ses som en stor pusselbit när elbilsbranschen försöker säkra mineraler utan att vara beroende av Kina..

SvD - 20 timmar sedan

Så överlever du årets fattigaste vecka

Jul med ekonomisk baksmälla, och sen en jättelik elräkning på det – nu kommer årets fattigaste vecka.Här är några överlevnadstips från experterna..

SvD - Igår: 00:15

Tre skäl att inte ange referenser

Veckans frågeställare tycker det är obehagligt att arbetsgivare ringer hennes referenser när hon söker jobb. Det finns flera skäl till varför du ska avstå från att uppge några..

SvD - Igår: 00:15

God man inte det säkraste vägvalet

Får min partner automatiskt behörighet att representera mig, om jag skulle bli oförmögen att göra det själv? Nej, svarar SvD:s familjeadvokat men berättar hur man kan göra om man vill ha det så..

SvD - Igår: 22:24

Självkörande bilar 2024 – med hjälp av techjättar

De stora it-företagen tar snabbt över allt mer av bilvärlden. Senaste draget: Volvo Cars och ägaren Geely ökar samarbetet med teknikbolagen och siktar på självkörande bilar inom två-tre år..

SvD - Igår: 20:24

Tesla krävde att advokat skulle sparkas

Elbilsjätten Teslas jurister uppges ha begärt att advokatfirman Cooley som bolaget anlitar avskedar en viss person som är anställd där. Personen har i en tidigare tjänst förhört grundaren Elon Musk i ett fall där myndigheterna slog honom på fingrarna..

SvD - Igår: 18:17

Spillvärme från industri kan värma 5 000 villor

Spillvärme från Bolidens smältverk i Rönnskär ska omvandlas till fjärrvärme av Skellefteå kraft, med hjälp av klimatstöd från staten.Energin räcker till att värma 5 000 villor om året – och sparar nästan 26 000 ton koldioxid i utsläpp..

SvD - Igår: 17:31

Baksmälla riskerar ställa Kinas ekonomi på ända

Meifeng och Hu satsade sina livsbesparingarna i nya hem från jätten Evergrande – hem som de nu kanske aldrig får se. Riskerar Kinas fastighetskris att ställa hela landets ekonomi på ända?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.