Resume > Ekonomi

Thursday, 11 August, 20:31

Resume - 01 dec 21 kl. 15:04

Redaktionen väljer veckans kampanjerFörsta december och julkampanjerna börjar snöa in, men även säsongsavslutningen av en reklamserie. Dessutom uppmärksammar vi Lindex andra försök till en Magdalena Andersson-annons. Här är veckans kampanjsvep..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Lindex, Magdalena Andersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Redaktionen, väljer, veckans, kampanjer

Fler nyheter från Resume

Resume - 5 timmar sedan

Söderhavet minskar omsättningen – men vänder till vinst

Design- och varumärkesbyrån Söderhavet minskade omsättningen med 26 procent i det senaste bokslutet, och för att anpassa sig till pandemins påverkan drog man ned på antalet anställda, från 16 personer till nio. Däremot vände byrån till vinst. ”Vi såg över vårt erbjudande, något som vi vill tro ligger bakom vändningen”, säger vd Caroline Bystedt..

Resume - 7 timmar sedan

OTW rekryterar byråchef från Prime – hon tar över

OTW rekryterar en ny byråchef och vice vd från Prime. Malin Rönnmark får särskilt ansvar för Stockholmskontoret. ”I våra diskussioner har vi delat synen på en byråresa där insikt, strategi, kreativitet och effekt blir nycklarna”, kommenterar Rasmus Winther..

Resume - 9 timmar sedan

Glädjen finns i det lilla och enkla, enligt Anders Ericson

Den erfarne chefen Anders Ericson gjorde nitton år som vd på Sveriges Annonsörer. Sedan växlade han om och axlar numera rollen som generalsekreterare på Kungliga Automobilklubben (KAK)..

Resume - 05 aug 22 kl. 13:14

Navigera skiljelinjen mellan plagiat och inspiration

Alla är överens om att det är fel att stjäla, men var går gränsen mellan kreativ stöld och inspiration? Och var slutar en trend och börjar ett plagiat?.

Resume - 9 timmar sedan

Sparpaket hos ännu en e-handlare – Nelly skär ned

Influencer marketing-drivna e-handlare som Daniel Wellington och Na-kd har varslat under våren. Nu tvingas även Nelly till sparpaket, och ska dra ned på både personal och marknadsföring..

Resume - 10 timmar sedan

Silver bakom ny förpackningsdesign för Exotic Snacks

Den nya förpackningsdesignen speglar Exotic Snacks tillväxtmål och strategiska ompositionering..

Resume - 11 timmar sedan

Dynga blir till data i ny Arlakampanj

I en ny kampanj visar Arla hur en mjölkbondes nya datadrivna vardag kan se ut. Med glimten i ögat vill mejerijätten ge inblick i arbetet som pågår för att minska klimatavtrycket på gårdarna..

Resume - 11 timmar sedan

Angry Creative i Norrköping ser sig inte som en landsortsbyrå: ”Vi växer framför allt internationellt”

Webbyrån Angry Creative startades ur Jimmy Roséns studentkorridor. I dag är byrån specialiserade på Wordpress och Woocommerce, och har i samband med pandemin gått över till att vara en 100 procent remote arbetsplats..

Resume - Igår: 14:02

Uppgifter: Dior förlänger reklamkontraktet med Johnny Depp

Dior har valt att förlänga reklamkontraktet med Johnny Depp, som sedan 2015 varit ansiktet utåt för lyxvarumärkets parfym Sauvage. Det skriver TMZ..

Resume - Igår: 13:45

Kinas 31 regler för influencers

Kinas regering har slagit fast ett antal regler som influencers i landet måste följa. Bland annat får man inte uttala sig om vissa ämnen utan att ha kvalifikationer, skriver Resumés bloggare Johannes Gustavsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.