Expressen > Nyheter

Wednesday, 26 January, 14:44

Expressen - 01 dec 21 kl. 14:41

Två gripna efter bråk med ordningsvakt
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, gripnaefter , bråkmed , ordningsvakt

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Smittspridningen har nått nivåer vi aldrig sett tidigare

Smittspridningen är större än någonsin tidigare i Sverige. Samtidigt bedöms kulmen vara nådd någon gång under de närmaste veckorna.Den nionde februari kan samtliga restriktioner tas bort.

Expressen - 1 timme sedan

Marys osäkerhet som ung – nu berättar hon

Kronprinsessan Mary är älskad för sitt proffsiga men samtidigt varma sätt. För de flesta anses hon vara en trygg och stark kvinna – men så har det inte alltid varit. Nu berättar den danska kronprinsessan om osäkerheten som ung..

Expressen - 1 timme sedan

BookBeat får kritik efter bilderna: ”Pinsamt äckligt”

På Twitter riktas hård kritik mot BookBeat efter att det uppmärksammats att de i sin marknadsföring använder bilder på mörkhyade händer – med mörka handflator. – Vi har noterat reaktionen och pratat med vår byrå om saken, säger BookBetats Niclas Sandin vd i ett sms till Expressen. .

Expressen - 1 timme sedan

Nya städhjälpen i Södertälje: Kråkor

Fimpar på gator är ett problem på flera håll i Sverige.Nu kan Södertälje kommun bli först med att testa en annorlunda metod för få bort skräpet.Man ska ta hjälp av kråkor..

Expressen - 1 timme sedan

Företag får förlängd tid med att betala in skatten

Företag som fått anstånd med skatteinbetalning under pandemin ska få upp till våren 2024 på sig att betala tillbaka.Det föreslår regeringen i en tredje extra ändringsbudget..

Expressen - 2 timmar sedan

Kajsa, 28, tvingas ut i "djup snö" för att kissa

Att uträtta sina behov är inte en självklarhet för de lokförare som kör godståg.I stället tvingas de springa ut i naturen eller vänta en hel arbetsdag.Arbetsmiljöverket har varit kritiska till situationen och krävde kisspauser för lokförarna – men fick avslag i Högsta förvaltningsdomstolen.

Expressen - 2 timmar sedan

Tre begärs häktade för polishussprängning

Mer än fyra år har gått efter explosionen utanför Helsingborgs polishus, som orsakade stor förödelse. Nu har tre män begärts häktade för misstänkt inblandning i dådet..

Expressen - 4 timmar sedan

”Det var nästan som en besatthet”

Israel kallade hem sin ambassadör i protest och utrikesminister Margot Wallström förklarades ”persona non grata” i Tel Aviv.Nu, drygt sju år efter att Sverige erkände Palestina som stat, har relationen tinat upp.– Vi är mer lika än vi tror, säger Ziv Nevo Kulman, Israels nye ambassadör i Stockholm.

Expressen - 5 timmar sedan

Mördad man hittades av anhörig – bilen varvade

En 18-årig man har skjutits till döds i Norsborg i Botkyrka söder om Stockholm.– En privatperson hittade honom skadad på en parkering. Hans liv gick inte att rädda, säger Daniel Wikdahl vid Stockholmspolisen.

Expressen - 5 timmar sedan

Fastighet fick inrymmas efter larm om gasläcka

En fastighet fick inrymmas på Amiralsgatan i Malmö – efter larm om gasläcka. Insatsen påverkade trafiken i centrum och polisen fick bistå med avspärrning på platsen .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.