SvD > Kultur

Monday, 17 January, 16:29

SvD - 30 nov 21 kl. 11:26

Skandalbolaget kan växa – på grund av ossSpelföretaget Activision Blizzard fortsätter att skakas av avslöjanden om sexuella övergrepp. Skandalerna sätter mig och många andra i en svår position: måste vi ge upp vår digitala fritidsgård?.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Activision Blizzard

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skandalbolagetkan , växa, grundav oss

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Skampris kommer förfölja Stora journalistpriset

Utmärkelsen Årets förvillare kommer att förfölja Stora journalistpriset länge. Men den skamfyllda titeln bör – precis som alla framröstade utnämningar – tas med en nypa salt. .

SvD - 6 timmar sedan

Efter 15 år: Vem beställde mordet på Hrant Dink?

KULTURDEBATT| 15 år efter mordet på den turkisk-armeniske journalisten Hrant Dink vet vi fortfarande inte vem som beställde mordet. Kurdo Baksi anar att sanningen kommer fram först när Erdogan har lämnat sitt presidentpalats..

SvD - 7 timmar sedan

I Houellebecqs framtid har covid aldrig funnits

Michel Houellebecq är tillbaka med ännu en roman förlagd till en nära förestående framtid präglad av terror. Men det är huvudpersonens inre stridigheter som utgör berättelsens kärna..

SvD - 9 timmar sedan

Hälften så många museibesök som före pandemin

Förra året hittade 9,4 miljoner besökare till Sveriges museer, trots pandemirestriktioner och nedstängningar, vilket var bara drygt hälften så många som under rekordåret 2019. Men det digitala intresset exploderade..

SvD - 20 timmar sedan

Dree Low lägger ner karriären

Rapparen Salah ”Dree Low” Abdulle avslutar karriären, meddelar han själv på Instagram..

SvD - Igår: 14:23

”Släck ner allt och riv mitt kontrakt med TV4”

Fotbollspodcasten ”Tutto Balutto” har blivit en av Sveriges största. Ett mångmiljonrullande monster, vars liveshower kommit att beskrivas som sektlika väckelsemöten. Men Gusten Dahlin och Thomas Wilbachers rockstjärnestatus har också satt deras relation på prov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.