Expressen > Nyheter

Thursday, 11 August, 20:47

Expressen - 30 nov 21 kl. 11:18

HM-familjen köper hotell på ÖstermalmStockholms stad säljer två hotellfastigheter precis intill Östermalms saluhall.Köpare: HM-familjens fastighetsbolag Ramsbury Property.Köpeskillingen har av Fastighetsvärlden beräknats till över en halv miljard kronor..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Östermalm, Östermalms, Ramsbury Property, Fastighetsvärlden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HM-familjen, köper, hotell, Östermalm

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Tonårspojke död i drunkningsolycka

En tonårspojke har dött i en drunkningsolycka utanför Tierp, rapporterar Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Rysslands svåra val när Ukraina går till motattack

Ukraina förbereder en större motoffensiv i södra Ukraina vilket har fått Ryssland att förflytta tusentals soldater till de södra stridslinjerna. Det har lämnat Ryssland i ett svårt krigsdilemma. – Många av dem har tagits från Donbass, vilket gör det svårare för Ryssland att fortsätta offensiven där, säger militärexperten Ilmari Käihkö.

Expressen - 1 timme sedan

Beväpnad person försökte bryta sig in hos FBI

En person har försökt att bryta sig in i FBI:s byggnad i Cincinnati, Ohio. Efter att personen försökt fly inleddes en polisjakt och motorvägen interstate 71 stängdes av i båda riktningarna.Boende i närheten uppmanas hålla sig inomhus efter larm om avlossade skott.

Expressen - 1 timme sedan

Ovanliga fenomenet – eldtornado fångad på bild

Uppkom vid en skogsbrand i södra Kalifornien .

Expressen - 2 timmar sedan

Guide: KvP-redaktionens favoriter på Malmöfestivalen

Det är äntligen dags för en efterlängtad vecka full av mat, musik och aktiviteter.Efter en lång pandemipaus ser Malmöfestivalen ljuset – och i år är schemat fullspäckat.Här ger KvP-redaktionen sina bästa tips på vad du inte ska missa under festivalen!.

Expressen - 2 timmar sedan

Flicka påkörd av bil

En yngre flicka har blivit påkörd av en bil i Arvika. Hon har förts till sjukhus med ambulans..

Expressen - 3 timmar sedan

Nooshi Dadgostar bryter tystnaden om V-topparnas PKK-flaggor

Statsminister Magdalena Andersson är tveksam till Vänsterpartiet i regering och lyfter bilderna från Almedalsveckan där riksdagsledamöter från V syns vifta med den terrorstämplade organisationen PKK:s flagga.Nu uttalar sig Nooshi Dadgostar (V) för första gången om partikollegornas agerande.– Det är ingenting jag har gjort eller sanktionerat, säger hon till Aftonbladet..

Expressen - 3 timmar sedan

Äldre man död i Ljungby

En man i 85-årsåldern har dött efter en drunkningsolycka i Ljungby. Polisen har inga misstankar om brott..

Expressen - 3 timmar sedan

Oklarheten kring SD: ”Pehrson svarar inte”

Det finns stora oklarheter kring hur högerblocket ska samarbeta efter valet.Liberalerna är splittrade kring hur nära de egentligen kan göra upp med SD – medan SD kräver inflytande över hela budgeten.– Om Liberalerna står fast vid att inte förhandla budgeten innan, så kommer en eventuell borglig regering att hamna i precis samma situation som V, C och S, säger Carl Dahlström, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet..

Expressen - 3 timmar sedan

SMHI varnar för värmebölja i helgen

Den som längtar efter värme blir bönhörd i södra Sverige under helgen.I nordöstra Småland och en del av Östergötland väntas det bli runt 30 grader varmt, vilket fått SMHI att utfärda en varning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.