UNT > Nyheter

Monday, 24 January, 11:00

UNT - 30 nov 21 kl. 09:55

Katalin Varga får medalj för sina insatserUppsalaprofilen Katalin Varga tilldelades medaljen för Tonkonstens främjande vid Kungl. Musikaliska Akademiens högtidssammankomst på måndagskvällen. Hon belönas för "sin enastående insats som outtröttlig främjare av den levande musiken"..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Varga, Katalin Varga, Tonkonstens, Kungl, Akademiens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katalin, Vargafår , medaljför sina , insatser

Fler nyheter från UNT

UNT - 5 minuter sedan

Italien till val utan tydliga kandidater

Italiens premiärminister Mario Draghi är favorit att väljas till Italiens president när underhuset inleder sina omröstningar på måndagen. Det är dock inte säkert att han ens vill ha posten..

UNT - 15 minuter sedan

Burkina Fasos president gripen i soldatuppror

Burkina Fasos president Roch Christian Kaboré har gripits av soldater som gör uppror i landet, uppger två av soldaterna för nyhetsbyrån AP. De gav inga detaljer om var presidenten befinner sig men säger att han är på ett säkert ställe..

UNT - 15 minuter sedan

Nytt företag startar i Uppsala : Agej AB

Den 21 januari registrerades det nya bolaget Agej AB hos Bolagsverket..

UNT - 30 minuter sedan

Stort snöoväder lamslår Aten

Ett omfattande snöoväder har drabbat Grekland, med minusgrader och snö i stora delar av landet, bland annat huvudstaden Aten och flera öar i Egeiska havet..

UNT - 30 minuter sedan

Kanye West vill få betalt av kändisfotografer

Fotografer som tar kändisbilder borde dela inkomsterna med dem de fotograferar..

UNT - 30 minuter sedan

Tyskt index överraskar positivt

Den ekonomiska aktiviteten i Tysklands tillverkningsindustri överraskar uppåt i januari, enligt ett inköpschefsindex från BME och IHS Markit. Men tjänstesektorn i eurozonen bromsar in i den ökade smittspridningens spår..

UNT - 45 minuter sedan

Linde: "Läget är fortfarande allvarligt"

Ryska truppförflyttningar den senaste tiden har ökat spänningarna mellan Ukraina och Ryssland. I dag möts EU:s utrikesministrar möts i Bryssel för att diskutera det allt sämre säkerhetsläget..

UNT - 45 minuter sedan

Gamla karantänsregler på FHM:s hemsida

På Folkhälsomyndighetens (FHM:s) presskonferens förra torsdagen presenterades nya lättnader för den så kallade familjekarantänen..

UNT - 1 timme sedan

Oljepriset inleder veckan uppåt

Världsmarknadspriset på olja inleder veckan med fortsatta uppgångar. Prislyftet kommer efter fem veckor i rad med stigande priser..

UNT - 45 minuter sedan

Dödade sambo med hagelgevär – överklagar till HD

Den 35-åriga kvinna som dömdes till 18 års fängelse för mord på sin sambo i Bålsta överklagar till högsta instans..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.