DI > Ekonomi

Thursday, 11 August, 19:35

DI - 30 nov 21 kl. 09:44

Krishanteringskansliet till Anderssons departement
Läs mer på DI
Läs mer om:
Anderssons

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krishanteringskansliettill , Anderssons, departement

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Valfläsk kan hota prisstabiliteten

Under onsdagen presenterades nya inflationssiffror för USA. Inflationen kom in lägre än väntat, vilket ledde till lättnadsrally på börsen. Flera komponenter, som flygbiljetter, hotell och begagnade bilar föll till och med i pris på månadsbasis.

DI - 5 minuter sedan

Befogad kritik av ESG-fonder

Tidigare i veckan publicerade Di en intervju där Merryn Somerset Webb, journalist och tongivande kritiker av näringslivets hållbarhetsarbete, riktar udden mot de mäktiga amerikanska fondbolagen..

DI - 5 minuter sedan

Världsstjärnorna skapar högtryck på hotellen

De svenska hotellgästerna är tillbaka med besked. Under juli ökade hotellintäkterna med 32 procent jämfört med samma månad 2019. ”Det har varit en lång period av dåliga tider så det är glädjande att det går bra nu”, säger Stefan Westerberg, chefsekonom på Stockholms Handelskammare..

DI - 5 minuter sedan

Norrmännen tillbaka – då slår svensk turism rekord

Fullbelagda hotell och campingplatser med rekordintäkter. I sommar har den svenska turismen blomstrat på flera håll. Hos Skandinaviens största campingkedja noterar vd:n all time high under juli.

DI - 30 minuter sedan

Tomt på hyllorna – då tar konkurrenten marknadsandelar

Husqvarna-konkurrenten Stiga tar marknadsandelar inom segmentet trädgårdsmaskiner, uppger vd:n Jakob Hägerström efter Di:s granskning av missnöjet bland Husqvarnas återförsäljare..

DI - 1 timme sedan

Över 15 miljarder i stöd till Ukraina

Givarkonferensen i Köpenhamn till förmån för Ukraina har under dagen samlat in motsvarande omkring 15 miljarder svenska kronor. ”Ukrainas strid är vår strid”, säger Danmarks försvarsminister Morten Bødskov efteråt..

DI - 1 timme sedan

SAF-Holland har förvärvat ytterligare 2,2 miljoner Haldex-aktier

SAF-Holland har förvärvat cirka 2,2 miljoner Haldex-aktier (4,6 procent av de utestående aktierna och rösterna i Haldex) från fonder rådgivna av Kite Lake Capital Management LLP för 66 kronor kontant per aktie. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande under kvällen. .

DI - 4 timmar sedan

Aktielegendaren László Szombatfalvy har avlidit

Den svensk-ungerske aktielegenden László Szombatfalvy har avlidit 94 år gammal. Om László råkar jag känna till en hel del, efter många års bekantskap. Några av mina närmaste vänner har varit Lászlós närmaste förtrogna..

DI - 1 timme sedan

Ratos konkurrent vinstvarnar – sänker sin guidning för helåret

Finländska Kamux, som säljer begagnade bilar, ser en svagare efterfrågan på begagnade bilar under andra kvartalet. Den försvagade efterfrågan och de åtgärder som vidtagits för att möta varulagret som krävs för att matcha den rådande efterfrågan har samtidigt haft en negativ inverkan på Kamux lönsamhet..

DI - 1 timme sedan

Återvunna solpaneler väntas bli mångmiljardmarknad: ”Naturligt område för Sverige”

Marknaden för återvinning av solpaneler kommer uppstiga till 20 miljarder kronor 2026 och 40 gånger mer 2050, enligt den norska energikonsulten Rystad Energys senaste analys. ”Ett naturligt område för Sverige att briljera inom”, säger Anna Werner, vd för Svensk Solenergi..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.