Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 24 January, 12:31

Expressen Dina Pengar - 30 nov 21 kl. 09:18

Börsen faller efter omikron-uttalandeStockholmsbörsen faller på bred front i tisdagens handel.OMXSPI-index  backar över en procent i öppningen.Ett uttalande från läkemedelsbolaget Modernas vd har spätt på coronaoron bland investerarna..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Omxspi, Modernas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, fallerefter , omikron-uttalande

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 15 minuter sedan

Vad undrar du om läget på Stockholmsbörsen?

Stockholmsbörsen rasar under måndagsförmiddagen. Vad innebär det här för aktiesparandet? Fonder?

Expressen Dina Pengar - 15 minuter sedan

Höjt pris på bensin och diesel – över 21 kronor

Världsmarknadspriset på olja inleder veckan med fortsatta uppgångar.I Sverige höjdes priset på bensin med 10 öre på måndagen och priset på diesel med 20 öre.En liter diesel kostar nu drygt 21 kronor hos de ledande kedjorna..

Expressen Dina Pengar - 1 timme sedan

Breda kursfall på börsen

Stockholmsbörsen faller på bred front, i linje med ledande Europabörser.OMXS-index har vid klockan 10.30 tappat 2,6 procent..

Expressen Dina Pengar - 8 timmar sedan

Tung skattesmäll för den kända vinfamiljen

Mats Ruhne, 80, är den gamla redarprofilen som sadlade om till vinmakare i Toscana.Dottern Sofia Ruhne, 41, driver vingården Terreno.Nu upptaxeras de båda för ett, enligt Skatteverket, ”avancerat skatteupplägg” i skatteparadis – och krävs på mångmiljonbelopp.

Expressen Dina Pengar - Igår: 12:09

Telia har störningar – påverkar ett ”antal orter”

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Spotifys doldis har en årslön på 168 miljoner

Sveriges verkliga topplöner hittar man hos Spotify och i datorspelsbranschen.Vd:ar inom traditionell verkstadsindustri, som Volvo och Scania, har hamnat i bakvattnet lönemässigt i jämförelse med cheferna i ”den nya ekonomin”.Det skiljer 100 miljoner kronor i årslön mellan Spotifys produktchef Gustav Söderström och Håkan Samuelsson, vd på Volvo Cars.

Expressen Dina Pengar - Igår: 19:49

Jeff Bezos förlorade 184 miljarder i börsraset

Multimiljardären Jeff Bezos, mest känd som e-handelsjätten Amazons grundare, förlorade 20 miljarder dollar – cirka 184 miljarder kronor – i den gångna veckans kursras.Men han var inte den ende bland världens allra rikaste som åkte på en smäll..

Expressen Dina Pengar - Igår: 13:00

Grannbråk och anklagelser om hot i skärgårdsidyllen

Grannfejden på idylliska Löparö i Roslagens skärgård tycks inte ha något slut.Planerna på att bygga en skärgårdsby för året-runt-boende barnfamiljer fick sommarstugeägarna att se rött.Senaste striden gäller en vägspärr som markägaren satt upp.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 22:27

Värsta veckan på Wall Street sedan mars 2020

Den tuffa börsveckan på Wall Street avslutades med ännu en handelsdag i moll. Enligt New York Times är det Wall Streets värsta börsvecka sedan mars 2020. Återigen var det it- och teknikrelaterade aktier som hamnade i skottgluggen, redan tillbakapressade av inflationshot och stigande långräntor..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 17:25

Beskedet: Inget mer stöd till elkunderna

Finansminister Mikael Damberg (S) säger att vi inte ska ”hamna i en sådan här situation igen” med elpriserna.Naivt, enligt Villaägarna.– Man kan inte utesluta en ny kris nästa vinter, säger organisationens samhällspolitiska chef Daniel Liljeberg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.