News55 > Nyheter

Monday, 17 January, 16:28

News55 - 29 nov 21 kl. 12:35

Klubblags-VM flyttas från JapanPandemin stoppar Japan som arrangör av VM för klubblag och i stället tar Förenade arabemiraten över. Mästerskapet avgörs i februari. Tanken var att sju klubbar skulle göra upp om titeln i Japan under december, men Japan valde att dra sig ur på grund av. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
VM, Japan, Förenade

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klubblags-VM, flyttasfrån , Japan

Fler nyheter från News55

News55 - 3 timmar sedan

Sudan: Flera döda i gatuprotester

Minst tre demonstranter har dödats i sammandrabbningar med säkerhetsstyrkor i Sudan. Uppgiften kommer från regimkritiska läkare i samband med att tusentals personer demonstrerat mot militärjuntans styre i landet. Protesterna på måndagen var utlysta i Kh….

News55 - 1 timme sedan

Socialutskottet vill förkorta pandemilag

Socialutskottet säger ja till en förlängning av pandemilagen. Utskottet vill dock inte se den förlängning på fyra månader som regeringen önskat. Två månader anses räcka.

News55 - 15 minuter sedan

Syskon spårar ur i Vasalopps-komedi

I komedin "Ur spår" tränar två omaka syskon för att åka Vasaloppet. Fredrik Hallgren fick mersmak efter rollen som den stenhårt satsande brorsan som flyr problem på hemmaplan med tajts och rullskidor. - Planen är att jag ska åka Vasaloppet i år.

News55 - 1 timme sedan

Militärinsatsen på Gotland väcker intresse

Europa ser på när tre ryska landstigningsfartygen seglar ut från Östersjön. Men Försvarsmaktens insats fortsätter på Gotland. – Vi har god förmåga om det skulle behövas, säger plutonchef Kristoffer Rahlskog.

News55 - 30 minuter sedan

Regeringen lättar på publikrestriktionerna

Tanken var initialt att införa ett publiktak på max 500 personer för matcher och idrottsevenemang inomhus. Men på måndagen meddelade regeringen att man i stället kommer att tillåta 500 personer per sektion. Bestämmelsen träder i kraft den 19 januari.

News55 - 7 timmar sedan

Försvaret: Tre ryska fartyg lämnar Östersjön

Tre landstigningsfartyg från ryska marinen som befunnit sig i Östersjön är nu på väg därifrån igen, enligt Försvarsmakten. – De har anlänt och de har också gett sig av i västlig-nordvästlig riktning igen och är på väg ut ur Östersjön med bedömt olika ty….

News55 - 30 minuter sedan

Wålemark till Feyenoord i rekordaffär

Anfallstalangen Patrik Wålemark lämnar Häcken och allsvenskan. Ny klubbadress är Feyenoord. Den nederländska storklubben har skrivit långtidskontrakt med 20-åringen.

News55 - 45 minuter sedan

Personbil och lastbil i krock – en skadad

En person klämdes fast och fick klippas ur en personbil efter en kollision med en lastbil på länsväg 2050 i Vänersborgs kommun vid lunchtid. Räddningstjänst, ambulans samt polis kallades till platsen och vägen hålls på grund av räddningsarbetet avstängd….

News55 - 45 minuter sedan

Vad är dina tankar om börsen 2022? – Pensionsekonomen svarar

Varannan vecka svarar pensionsekonom Mattias Munter på era frågor om sparande och pensioner. Vill du ställa en fråga till Mattias skickar du den till redaktion@news55.se..

News55 - 1 timme sedan

Tolv år för knivhugg i sambons bröst

En man som högg sin sambo med kökskniv i bröstet döms till tolv års fängelse och utvisning, rapporterar lokala medier. Dådet utfördes i en husvagn i småländska Lenhovda, cirka fyra mil nordost om Växjö, i november. Paret hade druckit alkohol och kvinnan….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.