SvD > Nyheter

Monday, 17 January, 18:12

SvD - 13 jan 16 kl. 15:57

Pingvintricket – undvik fall vid halt väglagDen förrädiska halkan ställer till det för många. Hur hanterar du den bäst? För dig som är prenumerant återupprepar vi här några goda råd från olika experter..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pingvintricket, undvik, fallvid , halt, väglag

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Förskolor stänger efter akut personalbrist

I hela landet tvingas förskolor hålla stängt. Covid-19, kräksjuka och karantän gör att det inte finns tillräckligt med personal..

SvD - 45 minuter sedan

Drönare flög över flygplatser i Norrbotten

Drönare observerades i förra veckan vid flygplatserna i Kiruna och Luleå, som klassas som skyddsobjekt.Händelserna utreds lokalt som brott mot luftfartslagen. Det finns nu inga kända kopplingar till de drönare som siktats över svenska kärnkraftverk..

SvD - 45 minuter sedan

Gotland beskrivs som ett osänkbart hangarfartyg

Ryska fartyg i Östersjön och svenska militärfordon på Visbys gator. Det svenska agerandet beror delvis på Gotlands strategiska läge vid ett storkrig. Men för Ryssland handlar allt egentligen om Ukraina, menar försvarsanalytikern Jonas Kjellén.

SvD - 1 timme sedan

Bankhöjdare bröt mot karantän – får sparken

Han struntade i karantänsreglerna och flög privatjet – samtidigt som karantänskraven skärptes i flera länder. Nu har ordföranden för storbanken Credit Suisse sparkats efter nio månader på posten..

SvD - 1 timme sedan

Analytiker: Eskalering kan utlösa börskrasch

Rysslandsbörserna kan bli en vinnare om Ukraina-krisen får en lösning. Det säger ekonomiska experter, som dock samtidigt varnar för att riskerna är stora. En fortsatt upptrappning kan i stället bli det som utlöser ett globalt börsras..

SvD - 1 timme sedan

Niko Erfani är ett namn väl värt att hålla ögonen på

Inledningen av Niko Erfanis debutdiktsamling ”Varv” är trevande, men sedan tar det snabbt fart. Sebastian Lönnlöv läser svindlande diktning om den hårfina gränsen mellan kärlek och hat..

SvD - 1 timme sedan

Pandemilagen förlängs – men kan kortas

Efter en snårig process i riksdagen står det klart att den omdebatterade pandemilagen förlängs. Det är alla partier överens om, förutom Liberalerna. Men regeringen måste återkomma med ett nytt lagförslag om man vill att den ska gälla längre än två månader.

SvD - 1 timme sedan

Didion gav reportaget coolhet och melankoli

På 1960-talet gick Joan Didion i bräschen för ”new journalism”, som kom att förnya journalistiken genom ett mer personligt tilltal. Hennes reportage har den unika egenskapen att vara både märkta av sin tid och tidlösa på samma gång..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.