Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 26 January, 14:26

Västerbottens Folkblad - 29 nov 21 kl. 07:54

Värsta oron över – börser stigerBörsoron har klingat av något. Ledande Europabörser stiger i den inledande handeln – inklusive Stockholmsbörsen..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Europabörser, Stockholmsbörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värsta, oronöver , börser, stiger

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Växande Umeåföretag landar stort uppdrag – "Ger förutsättningar att anställa och växa"

I dagarna har Umeåföretaget Altum, specialist på byggnadsställningar och väderskydd, skrivit ett flerårigt avtal med Skellefteå Kraft..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Två norska OS-åkare smittade: "Chockerande"

Det är coronakaos i den norska OS-truppen i skidor Heidi Weng och Anne Kjersti Kalvå har testat positivt för covid-19. Dessutom är det oklart när de friska åkarna kan resa till Peking. – Det är en fruktansvärd situation för laget och chockerande för åkarna, säger landslagsläkare Øystein Andersen..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Restriktioner kan hävas i februari

Nuvarande covidrestriktioner bedöms behövas i ytterligare i två veckor. Men om smittläget förbättras kan merparten komma att avvecklas från 9 februari..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Live: Regeringen och FHM håller presskonferens om pandemiåtgärder

Socialminister Lena Hallengren (S) och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Karin Tegmark Wisell håller en gemensam digital presskonferens klockan 13 i dag..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

1454 nya covidfall i länet – ytterligare två döda

På onsdagen har ytterligare 1454 fall av bekräftad covid-19 registrerats i Västerbottens län. Det är den näst högsta dygnssiffran hittills under pandemin..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Norska OS-åkarna smittade inför spelen

De norska skidåkarnas OS-resa är framskjuten. Nu kommer det norska landslaget med beskedet att två av åkarna i truppen testats positivt – Heidi Weng och Anne Kjersti Kalvå. – Det är en fruktansvärd situation för laget och chockerande för åkarna, säger landslagsläkare Øystein Andersen..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Mystisk man gäckade polis – gripen i Kävlinge

En man har gripits i Kävlinge efter larm om att en okänd man tagit sig in i en privat trädgård. Tidigare har flera personer slagit larm om en okänd man med samma signalement som tagit sig in i bostäder och garage i Staffanstorp..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Kodjo Akolor lämnar "Morgonpasset"

I onsdagens direktsändning berättade komikern och P3-profilen Kodjo Akolor att han inte kommer förnya sitt kontrakt med radioprogrammet "Morgonpasset" 2023..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Mystisk man gäckar polisen

Polis har på förmiddagen ryckt ut till Kävlinge efter att en okänd man tagit sig in i en privat trädgård. Tidigare har flera personer slagit larm om en okänd man med samma signalement som tagit sig in i bostäder och garage i Staffanstorp..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

"Näringslivet är för trångsynt i sin analys"

Om företrädarna för näringslivets intressen ska vinna förtroende i debatten får man vidga sina perspektiv från att enbart gälla besparingar och försöka se samhällssystemet, där företagen ingår och kommunernas roll som en helhet, skriver Else-Marie Vikström, Master of Public Administration och Political Science och boende i Burträsk i ett debattsvar till Svenskt näringsliv den 20 januari..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.