Corren > Nyheter

Monday, 17 January, 18:12

Corren - 29 nov 21 kl. 07:19

Misstänkta tjuvar upptäckta i TornbyEtt misstänkt stöldförsök upptäcktes på en byggarbetsplats i Tornby, Linköping under natten till måndagen..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Tornby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkta, tjuvar, upptäcktai , Tornby

Fler nyheter från Corren

Corren - 15 minuter sedan

Förskolor stänger efter akut personalbrist

I hela landet tvingas förskolor hålla stängt. Covid-19, kräksjuka och karantän gör att det inte finns tillräckligt med personal..

Corren - 15 minuter sedan

Regionens nya regler kan hindra sköra att söka vård

Enligt ordföranden i PRO och HjärtLung blir medlemmarna utlämnade och utsatta för risker, men för att klara bemanningen i vården har regionen nu tagit bort reglerna om hushållskarantän..

Corren - 15 minuter sedan

Kritisk mot förbundet – nu lägger hon av

Alpina landslagsåkaren Magdalena Fjällström lägger av. Samtidigt riktar hon skarp kritik mot skidförbundet. "De behandlar åkare som skit", skriver hon på Instagram..

Corren - 30 minuter sedan

Trafikverket sätter P för omtalat konstverk

Trafikverket har beslutat att konstprojektet "Evig anställning", som skulle utsmycka Västlänkens nybyggda station Korsvägen i centrala Göteborg, inte ska genomföras..

Corren - 45 minuter sedan

Han fick bilen krossad – men vill tänka positivt

Mannen hörde ovädret under natten – och fick senare ett samtal om att hans bil låg under ett träd. "Inget ont som inte för något gott med sig", säger den olycksdrabbade..

Corren - 45 minuter sedan

Drönare flög över flygplatser i Norrbotten

Drönare observerades i förra veckan vid flygplatserna i Kiruna och Luleå, som klassas som skyddsobjekt. Händelserna utreds lokalt som brott mot luftfartslagen. Det finns nu inga kända kopplingar till de drönare som siktats över svenska kärnkraftverk..

Corren - 1 timme sedan

Virusexponerad von der Leyen tvingas hem

EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen har tvingats åka hem till Bryssel sedan hennes chaufför testat positivt för coronavirus..

Corren - 1 timme sedan

Han är lastbilschauffören som kör limousin

För tio år sedan var Fredric Henningsson, vid sidan om sitt yrke som lastbilschaufför, även egenföretagande limousinchaufför. Nu har han återigen tagit upp limousinkörandet och startat ett nytt företag..

Corren - 1 timme sedan

Flera döda efter skalv i Afghanistan

Minst tolv personer har omkommit efter ett skalv i västra Afghanistan, uppger lokala myndigheter..

Corren - 1 timme sedan

Skandalbolag sparkar anställda

Dataspelsbolaget Activision Blizzard har sparkat eller tvingat bort mer än tre dussin anställda och vidtagit disciplinära åtgärder mot ett 40-tal medarbetare sedan juli..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.