SvD > Nyheter

Monday, 17 January, 05:53

SvD - 28 nov 21 kl. 07:15

På en kolonilott lär man sig odla sin förnöjsamhetDet verkar vara svårt för människan att upprätthålla en sund relation till naturen – mycket vill ha mer, och snart nog har vi förvandlat alla grisar till matindustrivaror och all urskog till virkesåkrar. I farten riskerar vi även att förlora respekten för varandra. .
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: På en kolonilott, lärman sig , odlasin , förnöjsamhet

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Oro över ökad smitta på äldreboenden

Antalet smittade på landets äldreboenden har ökat de senaste veckorna. Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) oroas över personalbristen när smittspridningen i samhället breder ut sig.– Nu är vi där igen, säger Greger Bengtsson, SKR:s samordnare för äldreomsorg..

SvD - 4 timmar sedan

Nytt vulkanutbrott i Tonga

SvD - 5 timmar sedan

Hälsoknepet: hitta sin tränings ”sweet spot”

För att hålla i träningsvanan gäller det att hitta sin ”sweet spot”, den ansträngningsnivån då träningen känns härlig. ”Det är inte några häpnadsväckande intensiteter av fysisk aktivitet man behöver nå”, säger Örjan Ekblom, professor i idrottsvetenskap..

SvD - 5 timmar sedan

Generna styr din hälsa – till hälften

Vilken roll spelar de gener vi har fått från våra föräldrar för hur vi mår, ser ut och tillgodogör oss träning? Ganska stor verkar det som, men det finns fortfarande mycket vi kan påverka själva. .

SvD - 5 timmar sedan

4 övningar för barn med öm häl

Hälsmärta hos barn och ungdomar är vanligt, särskilt i 9–15-årsåldern. Den beror på en överbelastning i tillväxt­zonen i hälen. Leg fysioterapeut Sara Schönbeck har både övningar och viktiga råd om hur det kan blir bättre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.